Allasrobotit

Allasrobotit auttavat pitämään uima-altaan mukavana ja puhtaana

Allasrobotit ovat ahkeria pieniä koneita, jotka on suunniteltu pitämään uima-allas mukavana ja puhtaana. Kun sinulla on uima-allas puutarhassa, on väistämätöntä, että lehtiä ja likaa putoaa altaaseen. Kuitenkin käyttämällä allaspeitettä, kun allas ei ole käytössä, voit rajoittaa lian ja muun putoilemista veteen. Sinun pitää silti käyttää allasrobottia silloin tällöin. Allaspumppu ja pintakaivo poistavat suurimman osan vedessä kelluvasta, kun taas robotti puhdistaa altaan pohjan ja sivut. On tärkeää käyttää robottia säännöllisesti – erityisesti, kun allasta käytetään paljon. Onpa sinulla maahan kaivettu allas tai teräsrunkoinen allas, sinun pitää antaa allasrobotin tehdä, mitä se tekee, jotta voit nauttia puhtaasta ja kutusvasta vedestä joka kerta.

Käytä allasrobottia säännöllisesti

Altaita käytetään yleensä paljon kesällä – erityisesti, kun sää on hyvä ja lämpötila korkea. Tällöin myös vedellä on taipumus samentua auringonvalon ja muun takia. Siksi sinun pitää käyttää allasrobottia usein huippukaudella. Samalla sinun pitää pitää silmällä veden pH-tasoa ja säädellä sitä tarvittaessa. Sinun ei tarvitse käyttää paljon aikaa uima-altaasi huoltamiseen, mutta vaatii vähän työtä pitää kaikki raikkaana ja kutsuvana. Edelleen, peitä allas, kun se ei ole käytössä.

Allasrobotit ja muunlaiset allastarvikkeet

Kun tilaat yhden suosituista allaspaketeistamme, saat useimmat tarvitsemasi asiat nauttiaksesi uima-altaasta. Allasrobottia ei kuitenkaan tule mukana. Onpa sinulla maahan kaivettu uima-allas tai edullisempi teräsrunkoinen allas, allasrobotti auttaa pitämään altaan puhtaana ja kutsuvana. Allassuodatin ja pintakaivo tekevät osansa, mutta ilman allasrobottia altaasta tulee pian vähemmän puhdas ja kutsuva. Lisäksi tarjoamme mittausvälineitä veden testaamiseen säännöllisesti sekä allaspeitteitä ja monia muita allastarvikkeita. Kun valitset allasrobotin, etsi robotti, joka sopii altaasi kokoon. Meillä on pieni johdoton allasrobotti sekä suuria ja tunnettuja allasrobotteja suuriin uima-altaisiin. Jos sinulla on kysymyksiä allasroboteistamme – tai uima-altaista yleisesti – ota yhteyttä Xpertteihimme puhelimella, sähköpostilla tai käytä Chattiamme.