CarCoons & Bike Bubbles

CarCoon suojajärjestelmä arvokkaalle autolle tai MP:lle.

CarCoon varastojärjestelmä voisi hyvin olla paras koskaan keksitty varastoratkaisu ajoneuvoille. Se on sekä elegantti että tehokas, ja se suojaa vintage-autosi, klassikkoautosi tai vain erityisen autosi, josta haluat pitää erityistä huolta ja suojata lialta ja kosteudelta. CarCoonissa on ainutlaatuinen aktiivinen ilmankiertojärjestelmä, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen ”active airflow” järjestelmän, jolla on kansainvälinen patenti. Ainutlaatuinen järjestelmä sisältää tuuletinyksikön, joka takaa tasaisen ilmankierron CarCoonin sisällä. Yksikkö tarjoaa juuri oikean ilmaston CarCoonin sisällä kellon ympäri. CarCoon mahdollistaa vintage-auton pitämisen täydellisessä kunnossa. Saat saman innovatiivisen varastojärjestelmän myös moottoripyörällesi – siinä tapauksessa etsi CarCoon Bike Bubble.

CarCoon suojaa ajoneuvosi pölyltä ja kosteudelta.

CarCoon ja Bike Bubble suojaavat autosi tai MP:n kondensaatiolta. Arvokkaiden autojen omistajat huolehtivat kosteudesta varastoidessaan ajoneuvojaan – ja hyvästä syystä. Korkea kosteus tarkoittaa tavallisesti runsasta kondensaatiota aina, kun ilman lämpötila laskee alle kastepisteen. Sisällä täytetyssä CarCoonissa ilmankierto estää kondensaation – ja lisäksi siinä on sisäänrakennettu manuaalinen venttiili äärimmäisten lämpötilojen varalta. Tämä ainutlaatuinen varastojärjestelmä suojaa ajoneuvosi, jotta lämmin, saturoitunut ilma ei kondensoituisi ajoneuvolle. Kondensaatio on jokaisen varastoidun ajoneuvon vihollinen. Alhaisissa lämpötiloissa – vaikka RH (suhteellinen kosteus) olisi melko korkea – autosi pysyy kuivempana täytetyn CarCoonin tai Bike Bubblen sisällä.

CarCoon ja Bike Bubble – täytettävä ja joustava varastoratkaisu.

CarCoon-järjestelmä on yllättävän helppo käyttää. Asettelet yksinkertaisesti mukana tulevan pohjamaton autotallisi lattialle, pysäköit autosi tai MP:si matolle ja asetat peitteen ajoneuvosi päälle. Sitten kiinnität peitteen pohjaan käyttäen erityistä vetoketjua. Liitä virtalähde ja viiden minuutin kuluttua: ajoneuvosi tai MP:si on varastoitu omaan suojattuun ympäristöönsä. Carcoonissa ja Bike Bubblessa on akun ohjausjärjestelmä, joka antaa virtaa sekä varastojärjestelmälle että huolehtii tarvittaessa varastoidun ajoneuvon akusta. Voit aina ottaa yhteyttä Carcoon asiantuntijoihimme Dancoverilla, jos sinulla on kysymyksiä tästä innovatiivisesta varastojärjestelmästä.