Fleece-huovat

Fleece-huovat ovat aina pehmeitä ja mukavia.

Fleece-huovat ovat täydellisiä, jos tulee vähän viileää tai tuulista, kun olet ulkona – terassilla, rannalla, purjehtimassa tai jossain vastaavassa. Lisäksi voi olla kotoisaa ja koristeellista, kun sinulla on kiva huopa tai peite sohvalla. Se näyttää kivalta ja on kätevä, jos haluat peiton tai huovan jaloillesi illalla tai kun haluat rentoutua ja tuntea olosi mukavaksi ja lämpimäksi. Dancoverilla on saatavilla paksuja ja lämpimiä Fleece-huopia. Oletko suunnittelemassa juhlia, sukukokousta tai muuta tapahtumaa? Sinun pitäisi harkita pinon huopia tai peittoja ostamista, jotta voit pitää hyvää huolta vieraistasi, jos heille tulee vähän kylmä, erityisesti illalla. Pehmeiden fleece-huopien ja tekoturkispeittojen kanssa voit varmistaa, että vieraillasi on lämmintä ja mukavaa koko juhlien ajan.

Fleece-huovat tapahtumiin juhlateltassasi.

Fleece-huovat Dancoverilta ovat sekä pehmeitä, paksuja että lämpimiä – ja sekä fleece-huovat että tekoturkispeitot ovat pestäviä, joten voit käyttää niitä ulkona terassilla, ottaa ne mukaan rannalle, eväsretkelle, metsään ja kun pidät juhlia juhlateltassa. Nautitko ulkona olosta? Mikään ei ole parempaa kuin nuotio illalla, ehkä vähän musiikkia ja pehmeä huopa tai peitto, jotta ei tule kylmä ja voit nauttia ulkona olosta niin pitkään kuin haluat.

Fleece-huovat kahviloille ja ravintoloille.

Fleece-huovat ovat myös suosittuja kahviloissa ja ravintoloissa, kun vieraille tarjoillaan ulos. Varmista, että sinulla on tarpeeksi fleece-huopia asiakkaillesi, jotta voit käyttää ulkotilaa illalla ja yöhön asti. Kun sinulla on pino pehmeitä ja lämpimiä fleece-huopia, voit varmistaa, että asiakkaasi tuntevat itsensä lämpimäksi ja tervetulleeksi. Meidän pehmeät fleece-huopamme on tehty 100% polyesteristä ja niissä on vahvat saumatut reunat. Niiden mitat ovat 130x160 cm ja voit pestä ne 30° C:ssa.