Jäteaitaus

Jäteaitaus jäteastioidesi järjestämiseen ja piilottamiseen

Jäteaitaus on helppo ja edullinen ratkaisu jäteastioiden säilyttämiseen talosi tai yrityksesi ulkopuolella siististi ja järjestyksessä. Voit saada erilaisia jäteaitauksia – jotkut on tehty erityisesti tähän tarkoitukseen, toisia voidaan käyttää myös muihin tarkoituksiin. Erilaiset mallit on tehty standardikokoisille 240 l jäteastioille, joita sanotaan myös jätesäiliöiksi, kierrätysastioiksi ja roska-astioiksi. Voit saada jäteaitauksen 1 tai useammalle jäteastialle. Yhdistä kaksi tai useampia ratkaisuita tehdäksesi tilaa kaikille jäteastioillesi. Sitten pihatiesi, sisäänkäyntisi alue, pihasi ja muu näyttää mukavalta ja siistiltä huolimatta jäteastioista.

Jäteaitaukset eri materiaaleista

Tarjoamme erilaisia jäteaitausratkaisuita materiaaleista kuten WPC (puu-muovikomposiitti), luonnollinen puu ja galvanoitu teräs. Me tiedämme, että kukaan ei halua useita jätesäiliöitä talonsa viereen, mutta elegantin jäteaitauksen kanssa voit kuitenkin saada kaiken näyttämään kivalta ja siistiltä. Jäteaitauksessa WPC:stä on puulta näyttävä viimeistely ja se näyttää tukevalta ja elegantilta, minne vain sijoitat sen. Galvanoidusta teräksestä tehty ratkaisu näyttää metallivajalta ja se voidaan sulkea ja lukita. Unohda ruoste tai laho, sillä jäteaitaus pysyy samanlaisena vuosia. Jäteaitausratkaisu auttaa tekemään parasta tilanteesta, että tarvitsemme useita jäteastioita käsitelläksemme kaikki jätteemme sekä kierrätettävät jätteemme. Jäteaitaus WPC:stä on esikoottu, helppo pystyttää ja senkin kanssa voit unohtaa lahon, ruosteen tai säröilyn.

Jäteaitaus tekemään ajotiestäsi ja muusta siistin näköisiä

Kun sinulla on yksi jäteaitausratkaisuistamme, jossa on tilaa yhdelle tai useammalle 240 l jäteastialle tai vastaava, se auttaa pitämään pihatiesi, autokatoksesi tai pihasi mukavan ja siistin näköisenä. Valitse jäteaitaus, joka peittää jäteastiat kokonaan ja estää muita käyttämästä jäteastioitasi – varmista vain, että avaat jäteaitauksesi lukon, kun jäteautonkuljettajat tulevat tyhjentämään jäteastioita. Toinen ratkaisu on avoin jäteaitaus, joka antaa vain elegantin kehystyksen jäteaitausten ympärille. Tämä ratkaisu antaa vapaan pääsyn jäteastioille kaiken aikaa. Lopuksi, voit saada puisen varaston tai teräsvajan jäteastioillesi. Kaikki erilaiset jätevarastoratkaisut tarjoavat helpon pääsyn jäteastioille ja auttavat pitämään puutarhasi ja muun niin mukavan näköisenä kuin mahdollista.

Muita tapoja piilottaa ja järjestää jäteastiat

Kuten sanottu, joitain teräsvajojamme ja puisia pyörävajojamme voidaan käyttää myös roska-astioiden järjestämiseen. Puisissa pyörävajoissa on tilaa kahdelle jäteastialle ja teräsvajoihin voi mahtua enemmän. Ihan vain tiedoksi, jos tilaat yhden moderneista ja tukevista autokatoksistamme, saat tilaa useille jäteastioille, jotka ovat suojassa ja sijoitettu lähelle tietä. Tällä tavoin voit viedä roskat ulos ja jäteastioihin, kun aiot käyttää autoa joka tapauksessa. Samalla jäteastiat ovat lähellä tietä, jotta jäteautonkuljettajat pääsevät niille nopeasti ja helposti.