Jäähilejuomakoneet

Jäähilejuomakoneet sammuttamaan janon juhlissa.

Dancover on nro 1 toimittaja Euroopassa, mitä tulee Täysiin juhlaratkaisuihin niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin. Meidän laaja valikoimamme tarjoaa runsaasti tarvikkeita ja välineitä, joita tarvitset juhlien ja muunlaisten tapahtumien järjestämiseen. Me tarjoamme monia erilaisia asioita yksityisasiakkaillemme sekä yritysasiakkaillemme sisältäen suositut ja tunnetut jäähilejuomakoneemme. Värikkäät jäähilejuomakoneet ovat korkeaa vuokralaatua ja ne ovat helppoja käyttää ja puhdistaa. Koneita tulee kolmessa eri koossa riippuen tarvitsemastasi määrästä. Katso valikoima koneita alta ja tilaa uusi jäähilejuomakone tänään.

Kylmiä juomia kuumana kesäpäivänä.

Jäähilejuoma voi ensisijaisesti olla lapsille ja nuorille aikuisille, mutta tämän hauskan ja viileän koneen kanssa on monia muita mahdollisuuksia. Ei ole mitään parempaa kuumana kesäpäivänä kuin kylmä värikäs juoma – tai juhlissa mihin aikaan vuodesta tahansa! Meidän ammattitason jäähilejuomakoneemme ovat täydellisiä vuokraukseen ja yksityiskäyttöön. Kiiltävästä ja hauskasta jäähilejuomakoneesta tulee menestys missä tahansa juhlissa, tapahtumissa, toreilla ja markkinoilla. Liikkuva, värikäs neste on helppo huomata ja se houkuttaa sekä aikuisia että lapsia. Aikuisten tapahtumissa mukaan voidaan lisätä alkoholia tuomaan makua ja nautintoa. Yllätä vieraasi tänä vuonna viileällä juomalla ja katso lapsia, kun he huomaavat, että synttärijuhlissa on oikeaa jäähilejuomaa! Käytä konetta toreilla ja markkinoilla myydäksesi viileää juomaa ständiltä tai kojusta.

Jäähilejuomakoneet erilaisille juomille.

Käytä jäähilejuomakonetta muillekin juomille kuin värikkäälle jäälle. Voit laittaa tankkiin mehua, smoothieta tai sokeroituja kahvijuomia. Suositeltu jäähilejuoman viilennyslämpötila on asetettu 9 asteeseen. Voit säätää sitä, jos haluat. Jäähdytysaika vaihtelee jonkin verran riippuen huonelämpötilasta ja tuotteen lämpötilasta. Huomaa, että on tärkeää puhdistaa ja desinfioida jäähilejuomakone perusteellisesti ennen käyttöä – ja heti käytön jälkeen! Me suosittelemme, että luet “puhdistus” kappaleen ohjekirjasta ennen mitään muuta. Saavuttaaksesi jäähile- tai vastaavan juoman parhaan toimivuuden, varmista sokeripitoisuuden olevan yli 13% tai sisältö jäätyy liikaa ja aiheuttaa vahinkoa koneelle! Älä koskaan käytä koneessa pelkkää vettä!