Kanankopit

Täydellinen kanankoppi lähes kaikenlaisiin puutarhoihin missä vain.

Kanankoppi aitauksen kanssa näyttää mahtavalta useimmissa puutarhoissa – ja tarjoaa omistajalle tuoreita luomumunia. Meidän kutsuva ja hurmaava kanankoppimme toimii hienosti puutarhassa missä vain – kaupunkipuutarhassa tai jossain maaseudulla harrastetilalla tai vastaavassa paikassa. Voit pitää 4-6 munivaa kanaa kanankopissa, joten saat tasaisen tarjonnan munia ympäri vuoden riippuen vähän valitsemastasi kanarodusta. Yleisesti kiinnostus kanojen pitoon puutarhassa on kasvanut. Tämä liittyy yleiseen kiinnostukseen luomuruokaa, kotona kasvatettua satoa ja terveellistä elämää kohtaan. Tuoreiden luomumunien lisäksi ihmisten mielestä on hauskaa ja rauhoittavaa pitää kanoja ulkona puutarhassa. Erityisesti lapset tulevat pitämään hauskoista eläimistä ja voivat katsella niitä ja leikkiä niiden kanssa useita tunteja. Samalla lapset oppivat huolehtimaan eläimistä ja näkevät, kuinka tuotamme ruokaa ja muuta.

Kanankoppi sisäänrakennetulla aitauksella täydelliseksi pitopaikaksi.

Dancoverin kanankopissa on sisäänrakennettu aitaus, jotta linnuilla on tilaa tehdä, mistä eniten pitävät – kuopia maata ja kulkea ympäriinsä. Kopissa on myös ulkoinen pesäkoppi, jossa on kaksi erillistä tilaa ja puinen sinkitty pohja-alusta, jonka voit vetää ulos helppoa puhdistusta varten. Kanankoppi toimitetaan tikkaiden, orsien sekä tuuletusta varten tarkoitetun liukuoven kanssa. Sinun täytyy koota TSI kanankoppi itse, mutta se vie vain muutaman tunnin. On kuitenkin tärkeää, että teitä on kaksi tekemässä työtä. Kanankopin ovi avataan ja suljetaan ulkopuolelta. Lisäksi koppia suojaa olosuhteilta katto, joka on peitetty tukevalla asfalttikatolla. Tarvitsetko enemmän tilaa kanoillesi? Tilaa kana-aitaus laajennusosa, jonka mitat ovat n. 1x1,5 m. Kana-aitauksen laajennusosassa on puinen runko, yksi ovi ja sivut ja katto ovat galvanoitua metalliverkkoa.

Tee kanankopista osa uutta elämäntyyliäsi.

Oletko harkinnut elämäntyylin muutosta – hiukan? Dancoverin kanankopin kanssa voit aloittaa uuden elämäntavan luomumunien kanssa ja ehkä myös jonkinlaisen kotona kasvatetun sadon kanssa. Saadaksesi parhaan hyödyn puutarhastasi ja muusta voit yhdistää kanankopin yhteen eleganteista kasvihuoneistamme. Voit valita laajasta valikoimasta kasvihuoneita monia kokoja, malleja ja materiaaleja. Kanankoppi ja kasvihuone olisi unelmien täyttymys monille ihmisille. Monilla moderneilla perheillä saattaa olla tilaa puutarhassa sekä kopille että kasvihuoneelle. Jos harkitset kanojen pitoa puutarhassa ensimmäistä kertaa, suosittelemme kysymään joltakin, joka on koittanut sitä aiemmin. Voit myös etsiä neuvoja ja tietoa internetistä. On tärkeää varmistaa, että kanat on ruokittu hyvin ja niillä on tilaa kuopia, syödä, ottaa hiekkakylpyjä ja tehdä asioita, joita ne haluavat tehdä. On todella hauskaa pitää eläviä kanoja puutarhassa – ja saada tuoreita munia joka aamu!