Tunnelikasvihuoneet

Kasvitunnelit ovat sekä edullisia että tehokkaita.

Kasvitunnelit ovat edullinen ja tehokas vaihtoehto kalliimmille kasvihuoneille, jotka on tehty alumiinista ja polykarbonaatista tai alumiinista ja lasista. Kasvitunneli on tehokas ja kestävä kasvihuone, joka mahdollistaa omien kasvisten, hedelmien ja kukkien kasvatuksen aloittamisen tuota pikaa. Kasvitunneli on helppo pystyttää ja se alkaa toimia saman tien. Kasvitunnelin kanssa jatkat puutarhakautta ja voit aloittaa aikaisemmin keväällä ja nauttia kasvihuoneesta pitkälle syksyyn – tietenkin riippuen ilmastosta. Siinä mielessä kasvitunnelissa on samat edut kuin perinteisessä kasvihuoneessa. Ainoat erot ovat alhaisempi hinta ja muotoilu.

Kasvitunnelit metalli- tai muovirungolla.

Kasvitunneleissa Dancoverilta on useita variaatioita – voit valita kasvihuoneen, jossa on sinkitty teräsrunko, kuumasinkitty teräsrunko tai muovirunko. Niissä kaikissa on tukeva, UV-säteilyn kestävä peite, jonka valonläpäisy on vaikuttavat 95% läpinäkyvälle kasvihuoneen peitteelle. Kasvihuoneet ovat helppoja koota, ja peite on helppo säätää ja kiinnittää. Kasvitunneli on ihanteellinen valinta, jos etusijalla ovat matalat kustannukset ja korkea tehokkuus. Kasvitunneli tarjoaa kaikki tuotteet, jotka haluat, jos seuraat normaalia tapaa hoitaa asioita kasvihuoneessa. Tuota pikaa nautit nähdessäsi, kuinka vihannekset, hedelmät ja kukat alkavat kasvaa uudessa kasvitunnelissa.

Kasvitunnelit ovat helppoja pystyttää – ja siirtää tarvittaessa.

Kasvitunnelit ovat täydellisiä kaikenlaisten tuotteiden kasvattamisessa ja siinä mielessä ne vastaavat täysin perinteistä kasvihuonetta. Kasvitunnelin muoto tavoittaa auringon säteet täydellisesti ja tarjoaa kasvihuoneen sisään lämpöä, jotta saat kauniita, terveellisiä hedelmiä ja paljon muuta omasta puutarhastasi. Oletko kiinnostunut luomuruuasta? Saat täydellisiä tuotteita ilman mitään keinotekoista. Voit myös nauttia oman puutarhasi ruuasta, joka yksinkertaisesti maistuu paremmalta. Onko sinulla kysymyksiä Dancoverin kasvitunnelista? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimitse, sähköpostilla, Skypella tai Chatin kautta. Löydät olennaiset yhteystiedot Dancovershop.com:ista.