Kertakäyttökattaus

Kertakäyttökattaukset, kun haluat säästää aikaa.

Kertakäyttökattaukset sisältävät kaiken lautasista ja aterimista laseihin ja kuppeihin – ja käyttämällä kertakäyttöisiä kattauksia voit säästää paljon aikaa ja resursseja, kun järjestät juhlat tai muunlaisen tapahtuman. Kertakäyttökattausten kanssa voit unohtaa tiskit ja vain heittää kaiken pois. Dancoverin kertakäyttökattauksilla voit jopa tehdä sen puhtaalla omalla tunnolla, sillä useimmat tuotteemme ovat ympäristöystävällisiä. Lisäksi löydät myös muut tarvitsemasi asiat, kun järjestät juhlia tai muunlaista tapahtumaa. Elegantit pöytäliinat, kaitaliinat ja servietit – myös tehtyinä ympäristöystävällisistä materiaaleista.

Kertakäyttökattaukset kaikenlaisiin tapahtumiin.

Kertakäyttökattaukset ovat tärkeä osa mitä tahansa tapahtumaa, mutta tavallisesti tarvitset paljon enemmän tehdäksesi tapahtumasta menestyksen. Dancoverilta löydät kaiken – pöydät ja tuolit, valaistuksen, lämmittimet, tuulettimet ja tietenkin markkinoiden parhaat juhlateltat. Voit käyttää kertakäyttöisiä kattauksia melkein missä vain; kotona, koulussa, piknikillä ja paikallisen urheiluseuran vuotuisessa varainkeruutapahtumassa. Kun järjestät tapahtuman juhlateltassa, on itsestään selvää valita kertakäyttöiset kattaukset, kun tilaisuus ei ole kovin virallinen. On helppo kattaa pöydät, on vieläkin helpompi siivota ja mitään ei säry juhlien aikana. Kun lautaset ja lasit ovat tukevaa, mutta särkymätöntä materiaalia, kukaan ei satuta itseään särkyneen lasin palasiin.

Kertakäyttökattaukset ja kaikki hauskat asiat.

Kertakäyttökattaukset eivät tietenkään ole hienoa posliinia, ja jotkut saattavat pitää niitä vähän oikomisena. Joten posliinin puuttumista korvataksesi voisit harkita joitain hauskoja asioita, jotka ilostuttavat kaiken ikäisiä vieraita – popcorn koneet, häähilejuomakoneet, viirit, paperiköynnökset, tuolin päälliset, rusetit ja discovalot, jotka kirjaimellisesti valaisevat tanssilattian. Käyttäessäsi Dancoverin Täysiä juhlaratkaisuita Yhden-stopin-ostoksilla sinun täytyy tehdä ostoksia vain yhdessä paikassa seuraavalla kerralla, kun järjestät juhlia tai tapahtumaa.