Makuualustat ja makuupussit

Makuualustat ja makuupussit tuovat mukavuutta retkeilyyn.

Useimmat meistä tietävät, että hyvät yöunet ovat tärkeitä, jos haluaa herätä virkeänä ja energisenä. Luonnossa retkeillessä täytyy usein tyytyä vähän vähempään, mitä tulee nukkumismukavuuteen, mutta meidän ilmapatjojemme, makuualustoidemme ja makuupussiemme kanssa voit odottaa hyviä unia yöllä. Me tarjoamme itsestään täyttyviä makuualustoja, jotka ovat helppoja täyttää ja tyhjentää sekä helppoja rullata ja ottaa mukaan. Meidän ilmapatjamme ovat suurempia, mutta vieläkin mukavampia, sillä ne ovat pehmeitä, paksuja ja hyvin mukavia viettää yö. Voit saada ilmapatjoja yhden tai kahden hengen koossa. Ilmapatjat toimivat myös täydellisesti vieraspatjoina kotona, kun ihmisiä tulee yökylään.

Makuualustat ja makuupussit suurille seikkailuille.

Makuualustat ja makuupussit ovat korvaamattomia, kun lähdet telttailemaan luontoon – tai vain leirintäalueelle jonnekin. Dancover tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia retkeilytelttoja hyvin kilpailukykyiseen hintaan ja on oltava makuualustat ja makuupussit, kun vietätte yön teltassa. Mene leirintäalueelle, jossa on kaikki modernit mukavuudet, kuten kylpyhuone, keittiö ja leikkipaikka lapsille – tai mene luontoon ja vietä aikaa keskellä ei mitään. Makuualustojen ja makuupussien kanssa on mukavaa, minne vain päätätkin pystyttää teltan.

Dancover tarjoaa mahtavan valikoima retkeilytarvikkeita.

Jos haluat vähän enemmän mukavuutta kuin makuualusta voi tarjota, kokeile mukavia ilmapatjoja. Ne ovat ylellinen tapa nukkua retkeillessä. Unohda kova ja kostea maa tai pienet kivet ja ötökät. Paksu ilmatäytteinen patja eristää niin, että voit herätä kuivana ja tyytyväisenä. Pehmeä velour-päällinen lisää mukavan tunteen ja pitää makuupussin paikallaan. Meidän makuupussimme on tehty niin telttalomille kuin muutaman yön lyhyille retkille. Käytä makuupussia vetoketju tiukasti kiinni tai peittona lämpötiloissa 10⁰ C ja 24⁰ C välillä. Vieraile Dancovershop.com:ssa ja näe kaikki muu, mitä tarjoamme retkille luontoon.