Popcorn koneet

Käytä popcorn koneita monen tyylisissä juhlissa ja tapahtumissa.

Vieraasi tulevat pitämään siitä, kun esittelet popcorn koneen tapahtumassa. Vietätpä sukukokousta tai jotain muuta tapahtumaa, useimmat ihmiset pitävät tuoreista popcorneista jossain vaiheessa tapahtumaa. Dancover tarjoaa elegantin popcorn koneen vaunun kanssa tai ilman. Kone muistuttaa klassista popcorn konetta, joita voimme nähdä karnevaaleilla ja markkinoilla kaikkialla. Suuret kiiltävät koneet tekevät runsaasti tuoreita kuumia popcorneja ja keräävät positiivista huomiota niin tehdessään. Punaisen ja hopean värisessä vintage popcorn koneessa on sisäänrakennettu kattila maistuvien popcornien poksautteluun, josta tulee mahtava menestys useimmissa tapahtumissa – erityisesti lasten ja nuorten juhlissa. Aikuisten juhlissa popcorn kone tulee myös olemaan suosittu katseenvangitsija, joka tarjoaa herkullisia, suolaisia herkkuja jossain vaiheessa iltaa.

Tilaa korkealaatuinen kiiltävä popcorn kone tänään!

Popcorn kone on alumiinia sisältä ja ruostumatonta terästä ulkopuolelta. Uniikki keittojärjestelmä ja lämmitysputket on tehty tuoreiden ja herkullisten popcornien tekoon. Täytä vain kattila ja nauti, kun popcorneja putoilee keittimen alla olevaan tilaan. Nyt sinä ja vieraasi voitte nauttia herkullisten popcornien runsaudesta. Voit sijoittaa koneen pöydälle tai tilata yhteensopivan vaunun popcorn koneelle ja tehdä vieläkin hienomman shown vieraillesi. Vaunu tekee popcorn koneen siirtämisestä paikasta toiseen helppoa.

Popcorn koneet ja muuta hauskaa juhliin.

Dancovershop.com:sta voit tilata tämän kauniin ja hauskan popcorn koneen yhteen sopivan vaunun kanssa tai ilman. Tilaa kaksi tuotetta yhdessä ja saat upean katseenvangitsijan, jonka voit rullata esiin missä tahansa tapahtumassa. Voit tietenkin tilata vain itse popcorn koneen ja pitää hauskaa tarjoten vastatehtyjä popcorneja juhlissa ja muualla. Haluatko varmistaa, että kaikilla on hauskaa seuraavassa tapahtumassa? Katso valikoimamme jäähilejuomakoneita, pomppulinnoja, hyppytyynyjä ja paljon muuta hauskaa!

Popcorn kone

Popcorn kone

260,34 €
Popcorn-vaunu

Popcorn-vaunu

175,52 €