Matkailuautojen & asuntovaunujen

Matkailuautojen & asuntovaunujen etuteltat retkeilylomalle tai puutarhaan.

Voit käyttää innovatiivisia matkailuautojen & asuntovaunujen etutelttojamme muutenkin kuin retkeilylomalle. Käytä elegantteja pikatelttojamme etutelttoina matkailuauton tai asuntovaunun edessä – ja tavallisina telttoina kotona puutarhassa – tai missä vain tarvitset mukautuvaa tilaa tuomaan varjoa ja suojaa. Käytätpä rakennelmaa matkailuauton & asuntovaunun etutelttana tai tavallisena pikatelttana, se liittyy mukavaan aikaan ja elämästä nauttimiseen ulkona. Kevyt ja vahva rakennelma on täydellinen matkailuautojen & asuntovaunujen etutelttana, jolloin sijoitat sen matkailuauton, asuntoauton, asuntovaunun ja muun sellaisen eteen lomalla ollessasi. Muina aikoina uniikkia, puolisuunnikkaan muotoista telttaa voidaan käyttää tavallisena telttana rentoutumiseen tai ystävien ja perheen kanssa seurusteluun puutarhassa, terassilla ja muualla. Vahva ja kevyt pikateltta on täydellinen luomaan varjoa ja suojaa säältä. Käytä etutelttaa jatkamaan terassia, käytä sitä väliaikaisena kattona terassin yllä tai kuin viherhuoneena sivuseinät suljettuna. Tämän matkailuauton & asuntovaunun etuteltan kanssa vaihtoehdot ovat rajattomat!

Matkailuautojen & asuntovaunujen etuteltat lukuisiin käyttötarkoituksiin ja tapahtumiin.

Pikateltta tai asuntovaunun etuteltta on vahva, mukautuva ja kevyt. Siksi voit ottaa sen mukaan retkeilylomalle, jossa voit pystyttää innovatiivisen rakennelman hetkessä saapuessasi leirintäpaikalle. Tämän laatuinen etuteltta tai pikateltta tarjoaa myös lukuisia muita käyttötapoja. Jos kiinnität kaikki sivuseinät, saat suljetun tilan, johon valo pääsee hienosti suurien ikkunoiden ansiosta. Illalla voit sulkea verhot ja saada yksityisyyttä. Jos jonain päivänä on kuuma, käytä etutelttaa tai pikatelttaa paviljonkina vain kattopeitteen kanssa ilman sivuseiniä. Nautit miellyttävästä varjosta ja avoimeen rakennelmaan on helppo astua. Mukana tuleva lattia tukevaa PVC:tä on toinen maininnan arvoinen ominaisuus. Kun käytät etutelttaa asuntovaunusi edessä lomalla, nautit suuresta kuivasta lisätilasta, jonka se tarjoaa. Käytätpä telttaa matkailuauton & asuntovaunun etutelttana tai pikatelttana, lattia lisää maksimaalista mukavuutta, sillä se eristää ja estää kosteutta nousemasta maasta rakennelman sisään.

Matkailuautojen & asuntovaunujen etuteltat osana suosittua merkkiä FleXtents®.

Uniikit ja elegantit matkailuauton & asuntovaunun etuteltat tai pikateltat ovat osa suosittua pikatelttasarjaamme FleXtents® pikateltat. Voit valita yli 1 800 erilaisesta yhdistelmästä mukaan lukien värit, koot, muodot ja muut. Innovatiivisille FleXtents® pikateltoille on ominaista mukautuvuus, kestävyys ja säädettävyys. Lisäksi – ja yhtenä tärkeänä ominaisuutena lisää – tätä etutelttaa voidaan käyttää moniin muihin tarkoituksiin ja tapahtumiin toisin kuin muita matkailuauton & asuntovaunun etutelttoja!