Roll-up bannerit

Roll up-bannerit ovat uniikki tapa välittää viestisi.

Roll up-bannerit ovat tehokas ja erittäin edullinen tapa saada yrityksellesi näkyvyyttä. Voit ottaa mukaan ja esitellä kevyen roll up-bannerin missä vain – markkinoilla, kokouksissa, toreilla, kaupoissa, toimistoissa, esittelytiloissa jne. Kompakti roll up-banneri tukevista, kevyistä materiaaleista on täydellinen välittämään viestisi elegantisti ja selkeästi. Yksinkertainen ja innovatiivinen järjestelmä mahdollistaa suuren posterin rullaamisen alumiinisen kasetin sisään. Me tarjoudumme tekemään uniikin roll up-bannerin kuvituksellasi etupuolella. Aloitat lähettämällä meille kuvituksen, jonka haluat painettavan roll up-banneriin, ja sitten me teemme uuden mainosvälineesi ja lähetämme sen sinulle. Nyt olet valmiina käyttämään roll up-banneria seuraavilla markkinoilla, kokouksessa tai esittelyssä.

Roll up-bannerit auttavat sinua brändäyksessä ja mainostamisessa.

Roll up-bannerit ovat täydellisiä brändäykseen ja mainostamiseen. Bannerit ovat tukevia, joustavia ja helppoja kuljettaa, pystyttää ja purkaa. Me toimitamme sinulle roll up-bannerin kuvituksellasi painettuna bannerille sekä kasetin anodisoitua alumiinia, jonka sisällä on roll up-järjestelmä. Helppoa kuljetusta ja varastointia varten me toimitamme painetun roll up-bannerin mustassa kankaisessa kantolaukussa. Roll up-bannerijärjestelmä sisältää yläriman klipsillä, jonka ansiosta bannerin pystytys ja purkaminen on hyvin helppoa. Jos haluat jossain vaiheessa vaihtaa bannerin, voit saada uuden posterin painettuna ja kiinnitettynä rullalle kasetin sisällä. Huomaa, että mainittu hinta erilaisille bannereille kaupassa – PRO, LIGHT tai CLASSIC – sisältää bannerin, jossa on digitaalinen painatus yhdellä puolella.

Roll up-bannerit osana suurta valikoimaa mainostuotteita.

Roll up-bannerit ovat joustavia, edullisia ja visuaalisesti vahvoja – täydellisiä mainosvälineenä monissa tilanteissa. Suuret bannerit välittävät viestisi useimmille ihmisille tapahtumassa, johon osallistut. Dancover tarjoaa elegantteja kohdevaloja roll up-bannerillesi. Kun bannerissa on kohdevalo, voit olla varma, että kaikki voivat nähdä kuvituksen – sekä viestisi – riippumatta tilan yleisestä valaistuksesta. Huomaa, että sinun täytyy tilata kohdevalo erikseen. Dancovershop.com:sta löydät myös runsaasti muita korkealaatuisia branding-, display- ja mainostuotteita, joita tarvitset tehdäksesi ammattimaisen vaikutelman markkinoilla ja muissa tapahtumissa. Dancover tarjoaa henkilökohtaista palvelua ja neuvoja ennen ostoksia, niiden aikana ja jälkeen. Meidän Xperttimme tarjoavat apua tarvitsemiesi mainostuotteiden löytämiseen.