Puiset mökit

Puiset mökit moniin ihaniin tarkoituksiin.

Voit saada puisia mökkejä tukevasta puusta monissa eri ko’oissa ja malleissa. Voit saada klassisia puisia mökkejä tai ehkä haluat mieluummin modernin version. Meillä on laaja valikoima, joten voit saada kaiken haluamasi. Meidän tukevat ja elegantit puiset mökkimme on tehty valikoidusta pohjoismaisesta puusta. Koska puu on kasvanut hitaasti Euroopan kylmemmillä alueilla, se on hyvin tukevaa ja kestävää. Tämän korkealaatuisen puun käyttäminen mökkeihimme tekee niistä vakaita, tukevia ja kestäviä. Voit saada puisen mökin kahtena versiona: luonnonvärisenä tai maalattuna. Kun tilaat maalatun mökin, huomaa, että ovi/ovet ja ikkuna(t) ovat valkoisia. Kun tilaat mökin luonnollista puuta, me suosittelemme käyttämään puunsuoja-ainetta ulkopintoihin. Tämä saa puun näyttämään tuoreelta pitkään sekä suojaa mökkiä yleensä. Voit pitää mökin luonnollisen puun näköisenä pitkään käyttämällä väritöntä puunsuojaa.

Puiset mökit rentoutumiseen, vierasmajoiksi tai työntekoon.

Puisessa mökkissä puutarhassa, kesämökillä, rannalla tai jossain muualla sinulla on erityinen paikka, jolla on monenlaisia tarkoituksia. Voit käyttää kutsuvaa mökkiä toimistona, rentoutumiseen ja mietiskelyyn, työntekoon, leikkipaikkana lapsille tai vierasmajana, kun ystäviä ja sukulaisia tulee kylään. Puisissa mökeissä Dancoverilta on suuret ovet ja ikkunat, jotka tarjoavat helpon ja joustavan kulun ja ihanasti valoa sisään. Yleisesti meidän mökkimme tarjoavat hyvin valoa sisään ja upean ulkonäön. Avaa vain suuri ovi/ovet ja näet, kuinka automaattisesti mökin sisätila yhdistyy ympäröivään tilaan. On helppoa yhdistää mökki ja puutarha, terassi tai ranta eleganttiin tapaan. Monet mökeistämme toimivat myös hienosti suojana, jos haluat nauttia ulkona nukkumisesta hyvin suojassa olosuhteilta.

Etsitkö helppoa TSI-projektia puutarhaan?

Meidän tukevat ja elegantit puiset mökkimme ovat esivalmiita koottavia settejä. Se tekee niistä täydellisiä TSI-projekteja puutarhaan. Huom.! Teitä täytyy olla kaksi henkeä tekemässä työtä, sillä puu on painava materiaali ja samalla tarvitset tarkkuutta, kun kokoat mökkiä. Kokoaminen ei vaadi erikoistyökaluja. Lähes kaikki osaavat tehdä työn, jos seuraavat mukana tulevia askel askeleelta kokoamisohjeita. Suosittelemme, että käytät jotain puunsuojaa, jos olet valinnut luonnonvärisen puisen mökin. Toinen vaihtoehto on tilata esimaalattu mökki – vieraile Dancovershop.com:issa ja näe kaikki vaihtoehdot. Jos sinulla on kysymyksiä puisista mökeistä tai jostain muista tuotteista kaupassamme, ota yhteyttä Xpertteihimme puhelimella, sähköpostilla tai Chatin kautta.