Saunat

Puiset saunat käsittelemätöntä puuta

Kuvittele, että sinulla on puinen sauna ulkona puutarhassa. Silloin voit sytyttää sen ja nauttia sitten saunan miellyttävästä lämmöstä juuri silloin, kun haluat – ja päättää haluatko jakaa saunan kenenkään kanssa. Voit saada perinteisen saunamökin tai puisen tynnyrisaunan riippuen siitä, mistä pidät. Meidän suositut ulkosaunamme on tehty kestävästä ja luonnollisesta pohjoismaisesta kuusesta. Idea käyttää lämpöä rentoutumiseen ja mietiskelyyn on tuhansia vuosia vanha. Ihmiset kaikkialla maailmassa ovat käyttäneet höyryävää kuumaa huonetta rentoutumiseen ja kipeiden lihasten parantamiseen. Ensimmäisen kerran sana sauna löytyy kirjoitettuna vuodelta 1112. Itseasiassa sauna on ainoa suomen kielen sana, joka on löytänyt tiensä englannin kieleen ja muualle. Saunominen on kylpemistä ja siihen liitetään usein pulahdus järveen tai vastaava.

Kauniit saunat rentoutumiseen ja kipeiden lihasten helpotukseen

Kuuma sauna on ihanaa ylellisyyttä, jos arvostat rauhoittavaa lämpöä. Kun tunnet ihosi lämpötilan kohoavan ja pulssin tihentyvän kehosi lämmetessä ja sydämesi alkaessa sykkiä, alat pian hikoilla ja miellyttävä rentoutumisen tunne leviää ympäri kehoa. Kuten ehkä jo tiedät, ajan viettäminen saunassa antaa ihanan tunteen endokriinisten rauhasten vaikutuksen ansiosta. Sauna puutarhassa tarkoittaa laatuaikaa töiden jälkeen tai silloin, kun siltä tuntuu. Kun tulet kotiin stressaavan työpäivän jälkeen tai olet harrastanut liikuntaa ja lihaksesi ovat kipeitä – kehosi rakastaa käyntiä omassa saunassasi puutarhassa

Elegantti puinen sauna tekee suuren vaikutuksen

Jos sinulla on muutama neliö puutarhassasi, sinulla on tilaa yhdelle eleganteista puisista saunoistamme. Voit saada puisen tynnyrisaunan tai perinteisen saunamökin. Molemmat saunat ovat luonnollista ja kestävää pohjoismaista kuusta. Erilaiset puiset saunat näyttävät hienoilta missä vain puutarhassasi ja saat lukuisia tunteja aikaa rentoutua ja nauttia. Voit saada puisen saunan yhdellä tai kahdella huoneella ja muilla ominaisuuksilla. Oma sauna mahdollistaa itsen hemmottelun laatuajalla aina, kun haluat. Päästä irti stressistä ja kipeistä lihaksista, ja nauti yhdessä kauniista puisista saunoistamme.

Valitse kiuas josta pidät

Huomaa, että puisien saunojemme kanssa ei tule oleellista kiuasta. Kiuas pitää tilata erikseen saunan kanssa tai kun haluat. Kuten tiedät, kiuas saa taian aikaan saunassa. Voit tilata perinteisen ruostumattomasta teräksestä tehdyn kiukaan tai ehkä haluat mieluummin jotain vähän edistyksellisempää – kuten seinään kiinnitettävän vesipisaran muotoisen kiukaan. Tärkeät saunakivet tulevat molempien kiuastyyppien mukana. Huomaa, että tarvitset sähköasentajan liittämään kiukaan.