Kelloteltat Glampingiin

Glamping on yksinkertaisesti camping versio 2.0.

Glamping on kasvattanut suosiotaan ja on mahtava tapa yhdistää rakkaus luontoon ja vähän luksusta. Miksi tyytyä ohueen patjaan, jos voit saada oikean sängyn? Miksi palella, jos voit käynnistää lämmittimen? Miksi hapuilla pimeässä, jos sinulla on kunnon valaistus? Luksus-osalla on paljon tekemistä sen kanssa, miksi glampingistä on tullut niin suosittua. Monet rakastavat luontoa, mutta he pitävät myös pienestä mukavuudesta ja luksuksesta. Glamping yhdistää ne kaksi. Sana ”Glamping” on tietenkin yhdistelmä sanoista ”glamour” ja ”camping” – toinen termi voisi olla ”luksusretkeily”. Meistä kuitenkin uusi ja iskevä termi kattaa ilmiön melko hyvin.

Meidän TentZing® kellotelttamme ovat yksinkertaisesti tehtyjä glampingiin.

Meidän tilavat ja elegantit kellotelttamme on tehty glampingiin. Suuret ja kauniit kelloteltat voivat auttaa päivittämään perinteisen retkeilyloman joksikin ylelliseksi. Vaikka retkeilisit keskellä ei mitään, voit silti nauttia tyylistä ja mukavuudesta. Toisin sanoen voit käyttää elegantteja TentZing® kellotelttoja perinteisellä retkeilylomalla jossain tai käyttää sitä pysyvänä tukikohtana – ehkä kotona puutarhassa. Jos pystytät kellotelttasi puutarhaan, voit harrastaa glampingiä niin paljon kuin haluat. Lämmittimen kanssa teltan sisällä voit jatkaa glamping-kautta useilla kuukausilla. Meidän kauniit TentZing® kellotelttamme voivat kohottaa retkeilykokemuksen vielä hauskemmaksi ja ihanammaksi. Suositut kelloteltat on tehty 280 g/m² puuvillakanvaasista, jonka hydrostaattisen paineen kesto on 1000 mm. Pohjan 540 g/m² ripstop PVC:ssä on hydrostaattisen paineen kesto 3000 mm. Puuvillakanvaasi saa kelloteltat näyttämään pehmeiltä ja kauniilta toisin kuin monet modernit teltat, jotka on tehty erilaisista keinotekoisista materiaaleista.

Glamping-tarvikkeet lisäämään sitä lisäluksusta.

Kelloteltat ovat kauniita ja kutsuvia itsessään, mutta voit lisätä vielä enemmän tyyliä ja tunnelmaa telttaan. Tarjoamme puolikuun muotoisia mattoja lattialle sekä kaarevia katoksia. Matto koostuu kahdesta puolikuun muotoisesta palasta 100% polypropeenia. Matto on jacquard-kudosta elegantilla kuviolla. Matto peittää koko lattian kellotelttasi sisällä ja muuttaa sisätilan hyvin mukavaksi. Kaareva katos luo suojatun sisäänkäynnin, jossa on tilaa kaikille tavaroille, joita et halua teltan sisään – kengille, laukuille ja muulle. Katos on tehty puuvillakanvaasista, jotta se sopii telttaan. Miksi et menisi harrastamaan glampingiä ja kokemaan luonnon läheltä? Ota aikaa rentoutua ja istua nuotiolla kertomassa tarinoita kellotelttasi edessä. Meidän uniikit TentZing® kellotelttamme ovat yksikertaisesti täydellisiä mahtavaan glamping-kokemukseen – kotona tai jossain metsässä tai vastaavassa paikassa.