Autopeitteet

Autopeitteet ovat nopeaa ja helppoa suojaa.

Voit valita useista autopeitteistä – ja peitteistä moottoripyörälle, asuntovaunulle ja paljon muulle. Yksinkertaisin ratkaisu halutessasi suojata ajoneuvosi olosuhteilta ja muulta on yksinkertainen pehmeä ja joustava 3-kerroksinen peite. Haluatko kuluttaa vähän enemmän? Meillä on myös autotelttoja ja taiteltavia autotelttoja, jotka suojaavat autosi kuten tavallinen autotalli.

Autopeitteistä on etua erityisesti ajoneuvoille, joita ei käytetä vähään aikaan ja ne ovat suojassa olosuhteilta ja muulta. Voit varastoida auton ulos tai sisälle, kuten haluat. Autopeite suojaa autosi UV-säteiltä, sateelta, pölyltä, lumelta, lintujen jätöksiltä ja vahinkonaarmuilta, joita autot usein saavat ollessaan pysäköityinä julkisilla paikoilla.

Peitteet helppoa ja edullista suojausta varten.

Useimmissa Dancoverin autopeitteissä on 3-kerroksinen, vettä hylkivä hengittävä rakenne. Tämä vähentää hometta ja minimoi kondensaation peitteen sisällä. Autopeitteemme ovat puoli muotoiltuja – ja ne sopivat kaikille tavallisella automalleille markkinoilla. Jos sinulla on auto, joka ei ole standardimallia, ota yhteyttä asiantuntijoihimme Dancoverilla – he voivat opastaa sinua.

Kun peität autosi, suosittelemme poistamaan antennin ja kääntämään sivupeilit sisään. Kun autoasi peittää autopeite, se on hyvin suojattuna olosuhteilta. Peite on helppo laittaa auton päälle vain muutamassa sekunnissa, helppo poistaa ja varastoida, kun se ei ole käytössä. Huomaa, että meillä on myös sarja peitteitä moottoripyörille, skoottereille ja muille.

Peitteet asuntovaunuille ja matkailuautoille.

Monet käyttävät asuntovaunujaan lyhyen aikaa joka vuosi. Kun asuntovaunu ei ole käytössä, on hyvä idea peittää se, jotta se olisi suojassa. Pehmeä 3-kerroksinen peite on vettä hylkivä ja hengittävä, joten se auttaa pitämään asuntovaunun hyvännäköisenä useita vuosia. Tukevien nauhojen ja vetoketjujen ansiosta on helppo kiinnittää peite ja pitää se paikallaan tuulisellakin säällä. Asuntovaunusi suojaaminen on hyvä idea – itseäsi varten ja jos päätät myydä asuntovaunun joskus. Asuntovaunun peite on täydellinen ratkaisu, kun asuntovaunu varastoidaan talveksi. Peite on pehmeä, hengittävä ja samaan aikaan suojaa asuntovaunua homeelta ja kondensaatiolta.

Asiantuntijamme ovat valmiina auttamaan sinua.

Onko sinulla kysymyksiä Dancoverin peitteistä autollesi, moottoripyörälle tai asuntovaunulle? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme – he auttavat sinua löytämään parhaan peitteen tarpeisiisi. Löydät yhteystiedot Dancovershop.com:ista.