Lattiat party

Juhlalattiat juhlateltallesi.

Juhlalattia juhlateltallesi on fantastinen mahdollisuus, kun kutsut ihmisiä juhliin tai tapahtumaan. Juhlateltta tarjoaa paljon tilaa vieraillesi, mutta juhlateltan pystytys suoraan maa-alustalle saattaa saada vieraat tuntemaan, että työ on puoliksi tekemättä. Juhlalattiaratkaisu lisää niin paljon juhlateltan kokonaistunnelmaan astuttaessasi sinne sisään, erityisesti kun sen sisällä vietetään paljon aikaa. Varustamalla juhlatelttasi juhlalattialla takaat, että pöytäsi ja tuolisi ovat vakaita, kiinteällä alustalla ja vieraasi istuvat mukavasti koko juhlan tai tilaisuuden ajan.

Juhlalattiat antaa kiinteän alustan jalkojen alle.

Juhlalattiat ovat olleet osa Dancoverin tarjoamaa valtavaa valikoimaa useita vuosia. Dancoverilla on yli kymmenen vuoden kokemus eri kokoisista ja muotoisista juhlateltoista. Tarjoamme myös sarjan yksinkertaisia ja turvallisia juhlalattiaratkaisuita, jotka toimivat täydellisesti yhteen eri juhlatelttojen kanssa. Lattia on yleensä tehty kestävästä muovista ja toimitetaan neliöinä, jotka on helppo liittää yhteen tarvittavan kokoiseksi lattiaksi. Lattioita on saatavilla eri laaduissa ja väreissä kuten harmaa, vihreä, punainen, musta ja valkoinen. Huomaa, että juhlalattia koostuu lattiasta ja reunoista, jotka tekevät siitä turvallisen ja helpon käydä sisään ja ulos juhlateltasta. Voit valita juhlalattian sekä yksityiskäyttöön, että ammattimaiseen vuokrakäyttöön, jolloin standardit ovat korkeammat.

Juhlalattiat ja matto antavat mukavan pehmeän tunteen.

Juhlalattia on vain pieni osa juhlien tai tapahtuman järjestämistä, mutta sillä on suuri vaikutus. Jos tahdot tehdä kaikkesi tehdäksesi tulevista juhlista tai tapahtumasta menestyksen, silloin juhlalattia saattaa olla vastaus. Dancover tarjoaa myös mattoja juhlatelttoihin, jotta juhlistasi voi tulla täydelliset. Mattoja on saatavilla tumman vihreänä ja chilin punaisena. Nämä värit luovat visuaalisen vaikutelman sekä myös käsinkosketeltavan tunteen, sillä on ylellistä astua juhlatelttaan, jossa on mukava ja pehmeä matto. Punaista mattoa voidaan käyttää myös mattona, joka ohjaa vieraat.