Teltat matkailuautoille

Asuntovaunut ja matkailuautot pysyvät parhaina varastoteltoissa.

Asuntovaunujen ja matkailuautojen teltat on alun perin suunniteltu varastoksi ja suojaksi veneille niiden ollessa maalla, mutta suurten telttojen koko ja toimivuus tekevät niistä täydellisiä myös matkailuautoille ja asuntovaunuille. Teltat matkailuautoille ovat sekä korkeita, tukevia että kestäviä ja suojaavat matkailuautoa tai asuntovaunua lyhyemmän tai pidemmän aikaa, kun ajoneuvo tai vaunu ei ole käytössä. Suuriin telttoihin mahtuu tietenkin matkailuauto tai asuntovaunu, mutta sinne sopivat tietenkin myös muut ajoneuvot, peräkärryt, koneet jne. Tarvitsetko hieman epätavallista suojaa? Nämä teltat matkailuautoille hoitavat varmasti tehtävän.

Teltat matkailuautoille suojaavat ajoneuvosi ja muuta.

Teltat matkailuautoille ovat kokonsa ansiosta täydellisiä asuntovaunun, matkailuauton jne. varastointiin. Asuntovaunusi tai matkailuautosi on varastoituna kuivassa ja sinulla on tilaa puhdistaa ja valmistella sitä uutta kautta varten tien päällä. Veneteltta suojaa asuntovaunusi olosuhteilta ja pitävät asuntovaunun hyvännäköisenä vuodesta toiseen, jos varastoit sen venetelttaan syksyn ja talven ajaksi.

Asuntovaunuilla ja matkailuautoilla pitäisi olla tilava ja kestävä varastoteltta.

Asuntovaunuja ja matkailuautoja on monen kokoisia ja mallisia, ja löydät varastoteltan useimmille malleille. Joissain tukevista teltoista matkailuautoille on sinkitty teräsrunko ja tukeva 600g/m2 PVC-peite. Sinulla on paljon tilaa käydä sisään telttaan ja voit valita teltan, jossa sinulla on vapaa kulku matkailuautolle tai asuntovaunulle varastoinnin aikana. Teltat matkailuautoille toimitetaan tukevien maakiilojen kanssa, jotka kiinnittävät teltan hyvin, jotta voit nukkua rauhassa, vaikka sää olisi huono.