Lämmittimet

Lämmittimet luovat miellyttävän lämpötilan juhlissa.

Meidän joustavat lämmittimemme ovat helppoja käyttää ja hyvin tehokkaita. Käytä niitä yksityisissä juhlissa ja yritystapahtumissa kuten haluat. Kun järjestät juhlat tai jonkun muun tapahtuman juhlateltassa, varmista, että sinulla on lämmitin valmiina sitä varten, että ilma viilenee illalla. Joskus on hyvä idea lämmittää juhlateltta ennen kuin juhlat alkavat, jos lämpötila on hiukan viileä. Yksi tai useampi lämmitin sisällä juhlateltassa pitää lämpötilan juuri oikeana, jotta vieraillasi on mukavaa. Riippumatta siitä, missä järjestät juhlat, erityisesti illalla voi helposti tulla vähän viileä. Varmista, että kenellekään ei tule kylmä, jotta kaikkilla on hauskaa tapahtuman aikana. Varmista, että sinulla on tehokas lämmitin valmiina aina, kun kutsut vieraita illalla terassille tai juhlatelttaan.

Tehokkaat sähkölämmittimet liitä ja lämmitä.

Meidän modernit ja tehokkaat lämmittimemme ovat erittäin helppoja käyttää, sillä sinun tarvitsee vain kytkeä ne pistokkeeseen. Me tarjoamme laajan valikoiman sähkölämmittimiä, sillä ne toimivat täydellisesti juhlateltan ja muun lämmityksessä. Sijoita telttaan vain lämmitin tai kaksi, ja ne takaavat, että vieraillasi on mukavaa koko illan. Kuinka monta sähkölämmitintä tarvitset juhlatelttaasi riippuu siitä, kuinka lämmintä haluat sisään – ja tietenkin, kuinka lämmin tai kylmä juhlateltan ulkopuolella on! Muista, että juhlateltta, joka on täynnä ihmisiä, lämpenee tavallisesti itsestään sisään kokoontuneiden ihmisten ansiosta. Sinun täytyy myös miettiä, onko teltan ovi auki vai kiinni tapahtuman aikana, sillä on vaikeaa lämmittää tilaa, jos ovi on auki. Me suosittelemme yhtä lämpötuuletinta 75 m² kokoon asti ja kaksi lämmitintä suuremmille kuin 80 m² teltoille. Jos ulkona on kylmä, haluat ehkä käyttää kahta lämmitintä pienemmässä teltassa. Sijoita lämmitin ovea vastapäätä, ja kahden lämmittimen tapauksessa, yksi juhlateltan kumpaankin päähän. Varmista, että kukaan ei istu liian lähellä lämmitintä!

Eri kokoiset lämmittimet erilaisiin tarkoituksiin.

Voit käyttää lämmittimiämme juhlateltan lämmitykseen juhlissa tai lämmittämään tilaa rakennustyömaan yhteydessä, jossa tavallinen lämmitys ei ehkä tule kyseeseen. Me tarjoamme sarjan erilaisia lämmittimiä, joita voit käyttää erilaisiin tarkoituksiin riippuen alueen koosta, jonka haluat lämmittää. Me tarjoamme valikoiman pienempiä lämmittimiä sekä joitain suurempia lämmittimiä puoliammatilliseen käyttöön. Jos sinulla on kysymyksiä lämmittimistä, ota yhteyttä Xpertteihimme puhelimella, sähköpostilla tai Chatilla.