Valaistus

Valaistus tekee juhlat.

Valaistus on iso ja tärkeä osa monia juhlia. Kun järjestää juhlia – olivat ne sitten juhlateltassa tai juhlatilassa oikea valaistus auttaa luomaan erityisen ja ainutlaatuisen tunnelman. Dancoverilla on laaja valikoima valaisimia sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se tarkoittaa sitä, että kun järjestät juhlia juhlateltassa puutarhassa, voit valita monista houkuttelevista ja kauniista valoista, jotka valaisevat sekä juhlateltan sisällä että ympäri puutarhaa.

Valaistus ulkokäyttöön.

Valaistusta on monenlaista, mutta suurin osa Dancoverin kaupassa olevista valoista ovat LED-valoja, jotka ovat hyvin energiatehokkaita. Se tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia energian kulutuksesta seuraavissa juhlissa, vaan voit vapaasti luoda tunnelmaa ja nauttia elämyksestä.

Monien oikean ja kauniin tunnelman luovien valaistusvaihtoehtojen joukossa ovat LED-kuutiovalo ja LED-pallovalo, jotka ovat ladattavia ja voidaan sijoittaa sekä juhlateltan sisälle että sen ulkopuolelle. Näissä saat monia värejä ja efektejä ja saat taatusti erityisen tunnelman, kun vieraasi kokevat erityisen valaistuksen juhlateltassa, puutarhassa tai ehkä järven rannalla tai uima-altaalla.

Valaistus sisätiloihin.

Valaistus kuten valoketjut tai valoköydet luovat hyvin erityisen tunnelman – juhlateltan sisällä riippuessaan tai osana pöytäkoristeita. Dancoverilla on laaja valikoima valoketjuja, joissa on värilliset puuvillapallot, jotka epäilemättä luovat täydellisen tunnelman ja tunteen sekä arkikäytössä että juhlissa ja tapahtumissa.

Valaistus discobileisiin.

Valaistus voi olla täydellinen luomaan oikea tunnelma, on se sitten kodikas tai elegantti, mutta tanssilattialla tarvitaan erityinen valaistus saamaan juhlat käyntiin. Dancoverilla on perinteiset ainekset parhaaseen juhlavalaistukseen – discovalot. Voit saada kaiken; värilliset spotit, laserit, LED-strobovalot, savukoneen ja discopallon, joka heijastaa valon kauniisti ympäri juhlatelttaa tai juhlatilaa. Niistä tulee ikimuistoiset juhlat! Yksinkertaisesti, siitä on vaikea parantaa – sinun tarvitsee vain valita oikea soittolista ja juhlat pääsevät käyntiin!

Valaistus ilmatäytteisten tapahtumavalojen muodossa.

Valaistus on myös osa ammattitilaisuutta tai discoa. Dancover esittelee tapahtumiin ilmalla täytettävän.