Grillit ja tulisijat

Kaasugrillit tai hiiligrillit ihaninta grillattua ruokaa varten.

Me tarjoamme erilaisia korkealaatuisia grillejä – kaasulle tai hiilelle. Riippuu sinusta, mitä haluat – klassisen hiiligrillin tai “uuden” ja jonkin verran modernimman grillin kaasulla. Riippumatta siitä, mitä haluat – voit löytää sen täältä. Me tarjoamme valikoiman korkealaatuisia grillejä Barbecookilta – yhdeltä suurimmista grillien valmistajista Euroopassa. Meillä on monia erilaisia grillejä hienoilla yksityiskohdilla, jotka nostavat grillauskokemuksen uudelle ja herkulliselle tasolle. Dancoverin grillin kanssa voimme luvata sinulle mahtavan grillauskokemuksen – pidätpä enemmän kaasusta tai hiilestä.

Hiiligrilli – perinteinen tapa grillata.

Jos sinä – kuten monet muut – rakastat herkullisen grilliruuan makua, silloin elegantit ja tehokkaat hiiligrillimme ovat pakko-saada. Meidän uusien ja modernien hiiligrilliemme kanssa on nopeaa ja helppoa valmistaa herkullisinta ruokaa. Riippumatta siitä onko sinulla vain pieni puutarha tai terassi, tämä grilli mahtuu ja tekee ihmeitä. Käytä sitä valmistaaksesi herkullista ruokaa, jossa on tunnettu ja suosittu grillattu maku. Kapeissa ja moderneissa hiiligrilleissä on uniikki QuickStart®-järjestelmä, joka tekee grillauksen aloituksesta helppoa ja se käy hetkessä. Grillissä on kolme asentoa ja säädettävä ilman virtaus, joka auttaa saamaan täydellisen tuloksen jokaisella kerralla. Saat myös QuickStop®-järjestelmän vedellä ja sisäänrakennetulla tuhkalaatikolla grillin pohjalla. Huomaa, että jokaisessa grillimallissamme ei ole kaikkia mainittuja ominaisuuksia.

Kaasugrilli on uusi tapa grillata.

Moderni kaasugrilli näyttää upealta terassillasi ja itse asiassa missä vain. Monien uniikkien ominaisuuksien ansiosta tämä moderni kaasugrilli nostaa grillauskokemuksen seuraavalle tasolle. Joitain ominaisuuksia, joita haluamme painottaa ovat tehokkaat polttimet ruostumatonta terästä, yksi-kätiset nupit ja sisäänrakennettu lämpömittari. Huomaa, että valuma-astiat voidaan laittaa suoraan tiskikoneeseen ajan säästämiseksi! Meidän kaasugrillimme on tehty kestävistä materiaaleista kuten valurauta ja emaloitu metalliverkko. Suositun kaasugrillimme tai hiiligrillimme kanssa voit valmistaa herkullisempaa grilliruokaa kuin koskaan ennen!

Voimme tarjota myös oikean katseenvangitsijan – suuri hiiligrilli juhliin ja tapahtumiin!

Lopuksi haluamme kiinnittää huomiosi suureen hiiligrilliimme, joka on tarkoitettu juhliin ja tapahtumiin suurelle joukolle ihmisiä. Suuri hiiligrilli on tehty juhliin ja tapahtumiin, joissa täytyy valmistaa ruokaa suurelle määrälle ihmisille ja grillissä täytyy olla tilaa suurelle määrälle ruokaa. Paitsi valikoimamme elegantteja ja moderneja kaasu- ja hiiligrillejä, meillä on jätti, jonka ääreen voit kerätä ihmiset ja valmistaa herkullista ruokaa paikan päällä kaikille nälkäisille vieraille. Haluatpa grillimakkaraa ja hampurilaisia tai mieluummin kalaa, mereneläviä ja grillattuja vihanneksia, tämä suuri hiiligrilli pystyy hoitamaan työn. Muista, että voit aina valmistaa ruokaa muutamalle ihmiselle suuressa grillissä, mutta toisin päin ei onnistu. Meidän suuri juhlahiiligrillimme on osa omaa merkkiämme CosyLifeStyle® by Dancover. Laita grilli kuumenemaan ja nautitaan herkullisesta ruuasta!