Grillit ja tulisijat

Hiiligrilli herkullista ruokaa ja mahtavaa tunnelmaa varten.

Suuri hiiligrilli on ihana asia puutarhajuhlissa ja muissa tapahtumissa. Meidän tukevaan hiiligrilliimme juhlia varten mahtuu paljon hiiltä ja voit käyttää sitä herkullisen ruuan valmistamiseen suurelle määrälle ihmisiä. Juhlagrillissä on grillivarras, kaksi haarukkaa ja vartaan pidike suuria paisteja varten, jotta voit valmistaa upeita päivällisiä. Grilli sopii täydellisesti kaikenlaiselle ruualle – makkaroille, burgereille, pihveille ja suurille paisteille. Lyhyesti, vieraasi tulevat pitämään juuri grillatusta ruuasta.

Savustin monien ihanien makujen valmistamiseen.

Korkealaatuinen savustin sisäänrakennetulla ilmanotolla ja lämpömittarilla voi lähes taata täydellisen tuloksen jokaisella kerralla. Meidän savustimemme on tehty puulastuille, jotka tarjoavat ruokaasi fantastisen savun maun jokaisella kerralla – valitsetpa savustaa lihaa, kalaa, juustoa tai jotain muuta. Vieraasi tulevat ihastumaan ruokalistaasi, kun tarjoat ruokia, joita olet valmistanut heille – joko vähän etukäteen savustimessa tai aivan juuri grillissä.

Tulisijat luomaan mahtavaa tunnelmaa ja vaahtokarkkien paahtamiseen.

Tulisijat Dancoverilta sisältävät valikoiman elegantteja, tukevia tulisijoja sekä sarjan välineitä, kuten suojaava kansi ja kipinäverkko turvallisuutta varten. Tukevat tulisijat CosyLifeStyle® merkiltä mustasta teräksestä ovat huoltovapaita ja täydellisiä luomaan mukavaa tunnelmaa puutarhassasi tai terassillasi. Laita vain muutama tavallinen halko tulisijaasi ja istu nauttimaan mukavasta ja turvallisesta tulesta, minne vain sijoitatkin tulisijasi. Kun tuli on hiipumassa, voit yksinkertaisesti nauttia jälkihehkusta tai voit käyttää tulisijan kuumaa hiillosta tehdäksesi herkullista tikkupullaa, popcornia tai paahtaaksesi vaahtokarkkeja.