Autoteltat

Autoteltat Dancoverilta – Joustava ja tehokas ratkaisu.

Autoteltat Dancoverilta auttavat pitämään autosi suojassa olosuhteilta. Autotelttoja on saatavilla monissa eri ko’oissa, joten voit saada juuri sen kokoisen autoteltan kuin tarvitset varastoksesi. Tukevissa ja kestävissä autoteltoissa voi pitää paljon muutakin kuin autoja. Sekä yksityisasiakkailla että monilla erilaisilla yrityksillä on usein tavaroita, joita he haluavat pitää hyvin suojattuna erityisesti kuivassa ympäristössä. Autojen ja muiden tavaroiden varastoiminen autotelttaan pitää autosi suojassa, hyvänä ja puhtaana; seuraavaa kertaa varten, kun tarvitset sitä. Dancoverilla on sinulle varastoratkaisu korkealaatuisen ja tukevan autoteltan tai varastorakennuksen muodossa.

Autoteltat antavat parasta suojaa.

Autoteltat ja varastorakennukset Dancoverilta on suunniteltu ja valmistettu tarjoamaan riittävää suojaa olosuhteilta erilaisille ajoneuvoille ja muulle. Autotelttoja on vain 2x2 m koosta, joka sopii hyvin lähes minne vain. Pienestä koosta huolimatta pienet autoteltat tarjoavat samaa erinomaista suojaa – ja ne vievät vain vähän tilaa. Joustavat, siirrettävät autoteltat ovat tilavia, niissä on hyvin sisäkorkeutta ja suuri ovi, jonka ansiosta on helppoa kulkea sisään ja ulos. Oletko yksityisasiakas? Voit valita erilaisista pienemmistä autoteltoista yhdelle tai useammalle autolle, mutta yritykset, joiden pitää varastoida useita ajoneuvoja, koneita tai materiaaleja voivat valita monista suuremmista varastoteltoista jopa useiden satojen neliömetrien kokoon asti. Se tarkoittaa sitä, että kaikki voivat löytää turvallisen ja joustavan varastoratkaisun riippumatta vaatimuksista ja tarpeista.

Autoteltat ovat tukevia – ja ne sopivat minne vain.

Autoteltat Dancoverilta on tehty UV-suojatuilla ja palonestokäsitellyillä PVC- tai PE-suojapeitteillä ja ne ovat 100% vedenpitäviä. Voit valita hohtavan valkoisen, elegantin harmaan ja luonnollisen metsänvihreän väliltä, joten autotelttasi sulautuu hienosti ympäristöönsä. Maahelma ja lisälattia antavat vielä parempaa suojaa olosuhteilta. On tärkeää ostaa Turvapaketti, jossa on kiinnityshihnat ja maakiilat, jotta voit nukkua yösi rauhallisesti, vaikka sää olisi vähän kehnompi. Teräsrunko on suunniteltu tarjoamaan sinulle helpon ja nopean pystytyksen. Samalla se tarjoaa kestävän ja vahvan vaihtoehdon pysyville rakennuksille, jotka maksavat paljon enemmän samaan tarkoitukseen.