Laavut

Laavu voi antaa upeimpia luontokokemuksia

Yhä useammat ovat huomanneet kuinka mahtavia laavut voivat olla – puutarhassa, mökillä tai jossain keskellä metsää. Kun tilaat yhden kauniista ja rouheista puisista laavuista kestävää lehtikuusta, saat parhaat mahdolliset puitteet useiksi mukaviksi tunneiksi ulkona. Jos sinulla on tarpeeksi tilaa puutarhassa, pystytä laavusi ja sijoita tulisija sen eteen. Silloin sinulla on kaikki, mitä tarvitset tunneiksi huviin ulkona – eikä edes vähäinen sade voi pilata huvia. Rouhea ja mukava laatu antaa mahdollisuuden päästä pois arkielämän melskeestä ja viettää laatuaikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Erityisesti lapset tulevat pitämään laavustamme, joka voi olla mukana luola päivällä ja sitä voidaan käyttää nukkumiseen yöllä – jos uskaltaa. Joskus on helppo kuvitella peikkoja ja hirviöitä, kun on laavun sisällä katsomassa pimeään puutarhaan. Kauniista lehtikuusesta tehdystä laavusta tulee vielä kutsuvampi, jos panet sen lattialle pehmeitä huopia ja tyynyjä. Yksi tai useampia valoketjuja tekee myös valtavan vaikutuksen.

Laavusi toimitetaan hauskana koottavana TSI settinä

Voit tilata tukevan ja kestävän laavun kattohuovan kanssa tai ilman. Kun olet tilannut laavusi, me lähetämme sen sinulle 10-12 arkipäivän kuluessa. Saat uuden laavusi esivalmiina koottavana settinä, jossa eri osat on leikattu ja ne ovat valmiina koottavaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun täytyy tehdä vähän työtä – jollet saa jotakuta tekemään sen sinulle – mutta se on ehdottomasti sen arvoista! Saat varmasti paljon kunniaa tästä ihanasta laavusta, jossa tulette perheesi kanssa viettämään paljon aikaa tulevaisuudessa. Ennen kuin aloitat laavun täyttämisen huovilla ja tyynyillä, sinun täytyy valmistella laavun pystytys asettamalla laattoja tai valamalla tolppajalat estääksesi suoraa kosketusta puun ja kostean maan välillä. Lehtikuusi on vahva ja kestävä materiaali, mutta kostea maa hajottaa puuta paljon nopeammin kuin on tarpeen. Toinen vaihtoehto on rakentaa terassi laatoista tai vastaavista ja sijoittaa laavu sen päälle. Tällä tavoin suojaat puuta ja voit nauttia terassista ympärillä tai vähintään laavun edessä. Siksi se on myös mahtava tapa estää mutaa laavun edestä kulkeutumasta sisään laavuun. Varmista vain, että sinulla on tulisija laavun edessä, sillä se tekee valtavan vaikutuksen.

Elegantti ja tukeva laavu kauniista tanskalaisesta lehtikuusesta

Laavu, jonka voit tilata meiltä, on tehty tanskalaisesta korkealaatuisesta lehtikuusesta. Lehtikuusi sisältää luonnollisen suojan, joten periaatteessa sinun ei tarvitse käyttää puunsuojaa. Jos et käytä puunsuojaa, puu harmaantuu ajan kuluessa. Me suosittelemme, että käytät väritöntä puunsuojaa tai öljyä – silloin voit nauttia tuoreen puun ulkonäöstä pitkään. Jotkut saattavat kuitenkin pitää enemmän kauniista harmaasta ja luonnollisesta väristä, joka sulautuu kauniisti puutarhaan ja metsäisille alueille. Joten riippuu sinusta, mutta sinun pitäisi käsitellä laavu vähintään yhdellä tai kahdella kerroksella luontoystävällistä homeenestoainetta estääksesi lahoa ja sieni-infestaatiota.

Laavu merkiltä Modularo® on tehty mukavaa aikaa ja luontoelämää varten

Modularo® on lifestyle-merkki, joka keskittyy korkeaan laatuun, kestävyyteen ja mukavuuteen. Voit valita laajasta valikoimasta kestäviä, puisia tuotteita, kuten laavut, vajat, puutarhapaviljongit ja puiset mökit. Kauniit ja tukevat tuotteet voivat tehdä ulkoilma- ja puutarhaelämästä vielä hauskempaa ja mukavampaa. Suositut merkit tarjoavat eleganttia muotoilua, toimivuutta ja enemmän tilaa nauttia elämästä ulkona.