Puiset kasvihuoneet

Puiset kasvihuoneet täydellisinä puitteina

Puinen kasvihuone luo täydelliset puitteet kasveille sekä ihmisille. Tällaisen uniikin rakennelman sisällä on ihana olla. Puinen kasvihuone on aivan ihana paikka viettää laatuaikaa puutarhassa riippumatta säästä – ja täydellä näkymällä kaikkiin suuntiin. Kasvihuoneet yleisesti ovat upeita asioita, mutta nämä kasvihuoneet painekäsitellystä pohjoismaisesta kuusesta ovat vähän enemmän uniikkeja. Luonnollinen puu yhdessä korkeuden kanssa kasvihuoneen sisällä tekevät kokemuksesta kasvihuoneen sisällä erityisen. Tulet nauttimaan suurten lasien läpi vuotavan valon runsaudesta. Suuret ikkunat tarjoavat myös upean näkymän puutarhaan ulkopuolella. Jos sinulla on mahdollisuus sijoittaa puinen kasvihuone jonnekin, jossa on hieno näkymä, on sanomattakin selvää, että sinun pitäisi. Illalla tai jopa yöllä voit olla sisällä puisessa rakennelmassa katsomassa tummaa taivasta joutumatta huolehtimaan säästä – jollei tule pilvistä, jolloin et näe tähtiä.

Puiset kasvihuoneet luovat parhaat kasvuolosuhteet

Kun sinulla on yksi näistä eleganteista puisista kasvihuoneista, sinulla on paikka kasvattaa lähes kaikenlaisia kasveja. Toinen vaihtoehto on käyttää kasvihuonetta puutarhapaviljonkina mukavien kalusteiden ja muutaman kasvin kanssa tunnelmaa tuomaan. Koska kasvihuone on tehty antamaan erinomaiset kasvuolosuhteet useimmille kasveille, sinun pitäisi käyttää tilaa ainakin joillekin kasveille – mutta tila on taianomainen, jos sinulla on vehreitä vihreitä kasveja paikassa, jossa voit istua ja rentoutua tuntien kuin olisit eksoottisella matkalla jossain lämpimässä. Puisissa kasvihuoneissa tulee mukana yksi tai useampia tuuletusikkunoita katolla. Nämä tärkeät ikkunat voivat auttaa säätämään lämpötilaa ja kosteutta kasvihuoneet sisällä, jotta kasvit sisällä kukoistavat. Voit myös varustautua lämpöpuhaltimella tarjoamaan ilmankiertoa tai lämpöä tarvittaessa. Huomaat pian, että näiden korkealaatuisten puisten kasvihuoneiden sisällä olo on erityinen ja ihana tunne. Sinne pääset pois maailman häly
stä aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn riippuen vähän lämpötilasta ulkona. Lämmitin auttaa jatkamaan kautta.

Puinen kasvihuone on elegantti, vakaa ja kestävä

Puinen kasvihuone on vakaa ja kestävä rakennelma itsessään, mutta se tarvitsee silti vakaan perustan. Vakaa perusta ei pidä kasvihuonetta vain suorassa ja vakaana, sinulla on myös lattia kasvihuoneen sisällä – tehty laatoista, tiilistä, betonista, puusta tai jostain muusta. Usein voi olla hyvä idea tehdä niin suuri perustus, että sinulla on kasvihuoneen ulkopuolella alue joillekin kalusteille sekä ruukuille ja muille astioille kasveja varten. Voit käyttää kasvihuonetta tiukasti kasveille tai yhdistää kasvihuoneen ja puutarhapaviljongin, joten kasvihuone on tärkeässä osassa. Aiotko pitää suuria kukkaruukkuja ja -astioita kasveille kasvihuoneen sisällä? Varmista silloin, että lattia on tarpeeksi vahva kantamaan painon. Jos sinulla on lattia laatoista tai tiilistä, silloin sinulla on vaihtoehto poistaa laatta tai kaksi ja istuttaa jotain suoraan maahan kasvihuoneen alla.