FleXtents juhlateltat saatavilla monissa ko'oissa

FleXtents on nro 1 brändi markkinoilla.

FleXtents on Dancoverin alkuperäinen pikajuhlateltta. FleXtents on ollut jo useita vuosia johtava brändi vahvojen, kestävien ja joustavien pikajuhlatelttojen markkinoilla. Siksi Dancover korostaa ylpeydellä FleXtents pikajuhlateltan olevan nro 1 brändi Euroopassa.

FleXtents pikajuhlateltta mihin vain tarkoitukseen.

FleXtents pikajuhlateltat ovat yksinkertaisesti parhaita pikajuhlatelttoja, kun haluat varjoa auringolta ja suojaa sekä yksityisissä kokoontumisissa että ammattitapahtumissa. Niissä paras mahdollinen pikajuhlateltta toimii täydellisesti kokoontumispaikkana – tai herättämässä huomiota. FleXtents pikajuhlateltoissa on muiden ominaisuuksien lisäksi vahvoin ja joustavin runko ja kestävin kangas. Samalla loistava suunnittelu mahdollistaa juhlateltan pystytyksen vain 60 sekunnissa. Lisäksi FleXtents on helppo varastoida ja kuljettaa käytännöllisen, mukana tulevan kuljetuslaukun ansiosta.

FleXtents pikajuhlateltat kaikille.

FleXtents pikajuhlatelttoja voidaan käyttää laajasti erilaisiin tarkoituksiin kuten markkinatelttana, myyntitelttana, näyttelytelttana, vastaanottotelttana, kokoustelttana, tilapäisenä toimistona tai pukuhuoneena urheilutapahtumissa tai vastaavissa. Voit valita FleXtents pikajuhlateltan monen muotoisena ja värisenä – kauniista, tavallisesta puutarhapaviljongista tuomaan suojaa ja varjoa aina ammattilaatuiseen, toistuvasti lähes minkälaisessa säässä tahansa käytettävään telttaan, jota pystytetään usein.

FleXtents pikajuhlateltat mainoksina.

FleXtents pikajuhlatelttoihin on saatavilla täysi digitaalinen painatus, joten herätät varmasti huomiota markkinoilla ja toreilla jne. joihin sinä ja yrityksesi osallistutte ja voitte viedä FleXtents pikajuhlateltan mukaanne. Voit valita painattaa kaikkea yhdestä logosta täyteen painatukseen kuvituksin ja omin värein niin sivuilta kuin myös pikajuhlatelttasi kattopeitteeseen. Lisäksi voit suunnitella FleXtents pikajuhlatelttasi erilaisilla sivuseinillä, panoraamaikkunoilla, puoliseinillä, kulmaverhoilla ja käytännöllisellä kokoontaittuvalla tiskillä.

Soita asiakaspalveluun ja saat hyviä neuvoja ja opastusta, jos suunnittelet FleXtents pikajuhlateltan tai minkä vain muun ostoa Dancovershop.com:sta.