Keisari kelloteltta

Keisari kelloteltta on täydellinen tapa retkeillä tyylillä.

Keisarinteltat ovat suuria telttoja, joissa on tilaa monelle ihmiselle asua upealla tyylillä ja ylellisesti. Oletko kuullut glampingistä? Se on uusi tapa nauttia luonnosta läheltä – ja miksi et tekisi sitä suuressa ja elegantissa keisarinteltassa? Keisarinteltassa sinulla on tilaa päivittää retkeilykokemuksesi – unohda ohuet patjat ja kylmät yöt – nauti kunnon sängystä ja lämmittimestä, jotta lämpötila suuressa teltassa on juuri oikea – riippumatta lämpötilasta ulkona. Keisarinteltta vaatii myös joitain kauniita valoja korottamaan tunnelmaa. Glampingistä on tullut mahtava vaihtoehto perinteiselle retkeilylle. Kun rakastat luontoa, mutta pidät myös pienestä luksuksesta ja mukavuudesta, silloin voit mennä harrastamaan glampingia ja saada parasta molemmista. Sana glamping on sekoitus sanoista ”glamour” ja ”camping”. Jotkut kutsuisivat sitä luksusretkeilyksi, mutta glamping on iskevä termi, joka kuvaa ilmiötä melkoisen hyvin.

Suuret ja elegantit TentZing® keisarintelttamme ovat täydellisiä glampingiin.

Meidän tilavat ja tukevat keisarintelttamme ovat täydellisiä glampingiin. On helppoa päivittää perinteinen retkeilykokemus, kun valitset keisarinteltan. Silloin sinulla on kaikki mahdollisuudet luoda ihana paikka jossain keskellä luontoa – tai ehkä kotona puutarhassa. Asian ydin on se, että voit nauttia upealla tyylillä ja mukavasti keisarinteltassa minne vain pystytät sen. Käytä eleganttia TentZing® keisarintelttaa retkeilymatkoilla jossain tai oleskele kotona ja tee siitä pysyvä suojapaikka. Kotona voit harrastaa glampingiä milloin vain haluat. Lyhyesti, yhden tällaisen fiksun teltan kanssa voit nauttia erityislaatuisesta retkeilykokemuksesta. Tilavat keisariteltat on tehty 280 g/m² puuvillakanvaasista, jonka hydrostaattisen paineen kesto on 1000 mm. Pohjassa 540 g/m² PVC:tä on hydrostaattisen paineen kesto 3000 mm. Korotettu harjakorkeus on osa näiden suosittujen telttojen viehätystä.

Glamping tarvikkeet lisäämään vähän luksusta.

Ota keisarinteltta sellaisenaan tai lisää vähän tyyliä ja mukavuutta puolikuun muotoisella matolla lattialle ja ehkä kaarevalla katoksella teltan edessä. Kauniissa matossa on kaksi puolikuun muotoista palaa 100% polypropeenia jacquard-kudoksella. Maton kaksi osaa peittävät koko lattian keisari kellotelttasi sisällä ja luovat ihanan ilmeen ja tunnelman. Kaareva katos luo kutsuvan ja käytännöllisen sisäänkäynnin teltalle. Katos on tehty tukevasta puuvillakanvaasista, jotta se sopii telttaan. Katos ei ainoastaan suojaa sisäänkäyntiä, se luo myös suojatun tilan laukuille, jalkineille ja erilaisilla varusteille. Miksi et tilaisi kaunista ja tukevaa keisari kellotelttaa tänään ja suunnittelisi glamping-retkeä lähiaikoina? Voit tutkia luontoa, rentoutua ja ehkä valmistaa herkullista ruokaa nuotiolla elegantin kelloteltan edessä. Meidän suositut TentZing® keisarintelttamme ovat täydellisiä parhaaseen glampingkokemukseen – jossain luonnossa tai kotona puutarhassa.