Telttatarvikkeet

Juhlateltat sekä laaja valikoima tarvikkeita tarjoavat joustavuutta.

Juhlateltat ovat täydellinen vaihtoehto monenlaisiin tapahtumiin kuten perhepäivälliset, erityiset vuosipäivät ja yritystapahtumat. Juhlateltta on vain tietty määrä neliöitä, jotka tarjoavat tilaa ihmisten kutsumiseen ja järjestääksesi juhlia tai tapahtumia, joille ei muuten olisi tilaa. Laajenevalla Dancoverin juhlatelttojen tarvikeohjelman ansiosta sinulla on monenlaisia jännittäviä vaihtoehtoja juhlatelttasi sovittamiseen tiettyjä juhlia tai tapahtumaa varten.

Juhlateltat eri malleissa.

Juhlatelttoja on saatavilla monia eri kokoja ja laatuja, joten sinulla on kaikki mahdollisuudet löytää juuri sopiva juhlateltta tiettyyn tapahtumaan. Lisäksi laaja tarvikeohjelma voi muuttaa juhlatelttasi mallia ja toimintaa, kun esim. käytät juhlatelttaa erilaisissa tapahtumissa eri aikaan ja erilaisissa säissä.

Juhlateltat sivuseinillä ja ilman.

Voit vaihtaa juhlatelttasi ilmettä ja toimintaa vain vaihtamalla eri sivuseinät. Valitse suljetut sivuseinät ilman ikkunoita ja sinulla on hyvin suljettu ja yksityinen juhlateltta. Voit myös valita sivuseinät ikkunoilla koko juhlatelttaan, jotta telttaan pääsee paljon valoa – ja voit nähdä ulos. Kun sää on hyvä, voit jättää pois yhden tai useampia sivuseiniä ja sinulla on kevyt ja ilmava juhlateltta.

Juhlateltassa on laaja valikoima tarvikkeita.

Juhlateltat ovat ihanan yksinkertaisia. Ensiksi ostat vain tarvitsemasi juhlateltan, purat pakkauksesta, kokoat rungon, vedät peitteen paikoilleen ja järjestät juhlat. Samaan aikaan on saatavilla sarja tuotteita, joita saatat harkita. Muun muassa pohjakehikko, jos olet valinnut juhlateltan, jossa ei ole sitä. Pohjakehikko tarjoaa lisävakautta ja yhdessä Turvapaketin maakiilojen ja kiinnityshihnojen kanssa se turvaa juhlatelttasi huonon sään sattuessa. Tämä on vain käytännöllinen osa, mutta on mahdollista saada myös koristeita juhlatelttaasi, kuten verhot ja sisäverhoilut, jotta juhlateltasta tulee kaunis, pehmeä ja romanttinen.

Korjaussarja

Korjaussarja

71,92 €