Puutarhavajat

Puutarhavajat Dancoverilta ovat sekä käytännöllisiä että kestäviä.

Puutarhavajat kevyistä ja huoltovapaista metallipaneeleista ovat täydellisiä varastoksi ja suojaamaan työkalujasi ja puutarhakoneita, kuten pensasleikkuri, ruohonleikkuri ja painepesuri. Jos lisäät joitain koukkuja ja hyllyjä, jotka voit ostaa lisäksi, voit optimoida tilan vajan sisällä ja voit säilyttää vieläkin enemmän työkaluja ja tavaroita vajassa. Kun sinulla on puutarhavaja puutarhassa tai pihalla, sinulla on helppo pääsy työkaluillesi ja säästät aikaa ja energiaa, kun haluat tehdä töitä puutarhassa. Kun haluat kitkeä, leikata ruohoa, karsia puita tai leikata pensaita, löydät tarvitsemasi työkalut hetkessä hyvin järjestetystä puutarhavajasta.

Puutarhavajat huoltovapaista materiaaleista.

Puutarhavajat tai työkaluvajat kevyestä metallista ovat korkealaatuisia tuotteita, joita voit käyttää monia vuosia joutumatta ajattelemaan huoltoa. Voit valita tunnetuista puutarhavajamerkeistä ProShed tai Yardmaster. Molemmat korkealaatuiset puutarhavajatyypit pitää sijoittaa kiinteälle ja tasaiselle pohjalle, kuten laatat, betoni, puu tai vastaava. Voit sijoittaa puutarhavajasi myös suoraan nurmikolle, mutta siinä tapauksessa sinun pitäisi laittaa ensin suojapeite kalvoksi. Sen jälkeen suosittelemme laittamaan lattian vajan sisään. Lattia, jossa on kalvo, tarjoaa eristystä ja minimoi kondensaation.

Puutarhavajat monien tavaroiden varastoimiseen.

Puutarhavajoja tai työkaluvajoja on saatavilla monen kokoisina, joten sinun pitäisi pystyä löytämään sopiva puutarhavaja riippumatta vaatimuksistasi. Dancoverilla on sarja pienempiä puutarhavajoja pienempiin puutarhoihin, puuvarastoksi tai pyörävajaksi. Lisäksi meillä on suuria metallivajoja autoille, koneille ja materiaaleille. Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiantuntijoihimme, jos sinulla on kysymyksiä kevyistä metallisista puutarhavajoistamme tai työkaluvajoista.