Puutarhapaviljongit PRO

Puutarhapaviljongit PRO lisäävät luksusta ja tyyliä mihin tahansa puutarhaan.

Puutarhapaviljongit PRO on sarja uniikkeja, käsintehtyjä italialaisia puutarhapaviljonkeja, jotka ovat laatua, jota useimmat ihmiset kokevat vain vieraillessaan luksushotellissa tai päivällisellä kalliissa ravintolassa. Dancover tarjoaa nyt mahdollisuuden saada yksi näistä kauniista puutarhapaviljongeista kotiisi – rakennelma, joka tarjoaa äärimmäistä ylellisyyttä ja näkymän, joka vangitsee vieraasi. Ylelliset, elegantit ja käsintehdyt italialaiset puutarhapaviljongit rakennetaan vain tilauksesta, joten sinun täytyy odottaa vähän tätä uniikkia paviljonkia – mutta se on odotuksen arvoinen.

Puutarhapaviljongit uniikkia, ylellistä muotoilua omaa luokkaansa.

Puutarhapaviljongit tätä tyyliä ja laatua tarjoavat ylellisen ja kestävän paikan rentoutua ja viihdyttää. Näiden paviljonkien valmistajat ovat erittäin keskittyneitä pieniin yksityiskohtiin alusta loppuun. Tässä vaikuttavassa huippuluokan lifestyle-tuotteessa kaikki on vaikuttavaa – kauniit yksityiskohdat, kuten viimeistely, pinta ja materiaalien valinta, ja koko itsessään on vaikuttava. On harvinaista nähdä puutarhapaviljonki kokoa 6x6 metriä, mutta nämä italialaiset paviljongit eivät ole vaikuttavia vain materiaalien ja muotoilun suhteen, vaan myös suurten mittojensa takia. Nämä uniikit paviljongit eivät tarjoa vain suojaa ja varjoa auringolta ja pieneltä sateelta, vaan ne ovat ulkonäkönsä myötä myös vahva kannanotto – ja ne näyttävät vaikuttavilta puistossa, suurella terassilla, aukiolla tai muussa paikassa, jossa on tarpeeksi pohjaa yhdelle näistä kauniista, ylellisistä paviljongeista.

Puutarhapaviljongit ammattikäyttöön tai vain äärimmäiseen hemmotteluun.

Puutarhapaviljongit PRO ovat itsestään selvä valinta luksushotelleille, ravintoloille ja muuhun ammattikäyttöön. Toinen asiakaskunta näille kauniille paviljongeille ovat laatutietoiset ihmiset, jotka haluavat vain parasta. Dancover on Euroopan johtava huippuluokan juhlatelttojen ja paviljonkien asiantuntija ja toimittaja. Vaikuttava valikoimamme puutarhapaviljonkeja sisältää laajalti erilaista ylellistä muotoilua, joka sopii moniin tarkoituksiin mukaan lukien erityiset tilaisuudet ja juhlat. Jokainen paviljonki on valittu huolella ja sillä on oma ainutlaatuinen tyylinsä ja ainutlaatuiset ominaisuudet. Kaikki Dancoverin paviljongit noudattavat Dancover brändin korkeita standardeja. Katso valikoimamme täältä tai soita Dancoverin paviljonkiasiantuntijalle tänään.