Puiset paviljongit

Puiset paviljongit tuomaan upeaa tyyliä ja tunnelmaa puutarhaasi.

On ihmeellistä, mitä elegantti puinen paviljonki voi tehdä tavallisessa puutarhassa – tai useimmissa muissa paikoissa! Puinen paviljonki tarjoaa täydellisen paikan juoda kahvia, lukea kirjaa, maalata tai keskustella ystävän tai naapurin kanssa. Dancoverilla on suuri valikoima elegantteja ja kauniita paviljonkeja eri kokoja ja kaikenlaisia materiaaleja alumiinista puuhun. Jos etsit klassista paviljonkia tukevasta puusta, olet tullut oikeaan paikkaan. Kauniista puisesta paviljongista tulee pian luonnollinen keskipiste puutarhaasi – ja paikka, jossa haluat olla. Puinen paviljonki on ihana rakennelma, jota voit käyttää sekä päivällä että illalla – tai jopa yöllä, jos haluat. Elegantti puinen paviljonki tarjoaa miellyttävää varjoa, kun aurinko paistaa ja suojaa sinua nousevalta kasteelta ja myöhemmin viileältä iltailmalta. Puinen pavijonki suojaa myös sateelta, joten voit viipyä paviljongin sisällä sateellakin kuunnellen sateen ropinaa kattoa vasten.

Meidän puiset paviljonkimme tarjoavat upean tyylin ja ihanasti valoa.

Voit valita monista erilaisista puutarhapaviljongeista Dancovershop.com:ssa. Yksi yhteinen asia kaikissa paviljongeissamme on, että niihin pääsee ihanasti valoa, joka tekee paviljongista valoisan ja kutsuvan. Lisäksi ovi tarjoaa helpon kulun ja sen ansiosta puisen paviljongin sisätila on helppo yhdistää ympäröivään puutarhaan ja muuhun. Avaa puisen paviljongin ovi ja paviljongista tulee osa puutarhaa, terassia, rantaa tai muuta paikkaa, jossa paviljonki sinulla on. Suuret ovet ja ikkunat takaavat, että sinä ja vieraasi saatte hyvät näkymät ja voitte istua hyvässä suojassa valoisassa paviljongissa. Jotkin puisista paviljongeistamme saattavat olla vähän kompakteja, mutta älä koskaan aliarvioi positiivista vaikutusta, joka kauniilla paviljongilla voi olla katsojaan tai käyttäjään. Minne vain sijoitatkin paviljongin, se näyttää kutsuvalta ja sinä, ystäväsi ja perheesi tulette nauttimaan rakennelman sisällä ja ympäristössä vietetystä ajasta.

Puiset paviljongit kauniista ja tukevasta eurooppalaisesta puusta.

Suuri osa korkealaatuisista puisista paviljongeistamme on rakennettu tukevasta pohjoismaisesta puusta. Puu on kasvanut tasaiseen tahtiin Euroopan kylmemmillä alueilla tehden puusta vakaata, tukevaa ja hyvin kestävää. Puinen paviljonki kestää pitkään – ja vielä pidempään, jos huollat sitä hiukan. Jos tilaat yhden tai useampia puisia paviljonkejamme luonnollisesta, käsittelemättömästä puusta; suosittelemme, että käytät jonkinlaista puunsuoja-ainetta suojataksesi puuta ympäristöltä. Sinun täytyy aloittaa kokoamalla uusi puinen paviljonkisi. Meidän paviljonkimme toimitetaan tavallisesti esivalmiina settinä, joka sinun täytyy koota itse. Se on tehtävä kahdelle ihmiselle, sillä puu voi olla painavaa ja täytyy olla tarkka. Aloita lukemalla yksityiskohtaiset kokoamisohjeet. Onko sinulla kysymyksiä puisista paviljongeistamme? Ota yhteyttä Xpertteihimme puhelimella, sähköpostilla tai Chatin kautta.