Varastokontit

Varastokontit ovat mukautuvia ja turvallisia.

Varastokontit ovat täydellinen ratkaisu, jos haluat turvallista ja joustavaa varastointia. Tarjoamme tukevia kontteja galvanoidusta teräksestä hyvin kilpailukykyiseen hintaan. Kontit ovat säänkestäviä ja rakennetaan olemaan ulkona kaikenlaisissa säissä. Voit tietysti käyttää varastokontteja sisällä, jos haluat. Kaksi lukollista kaksoisovea ja kahva tarjoavat turvaa ja helpon kulun sisään konttiin. Leveät ovet mahdollistavat jopa suurten esineiden varastoimisen, joten kontit tarjoavat ylipäätään tilaa useimmille asioille. Tärkeä ominaisuus on se, että varastokontit voidaan koota ja purkaa tarvittaessa. Tämä äärimmäinen joustavuus tarjoaa paljon tilaa kaikkeen tarvitsemaasi varastointiin. Voit myös siirtää kontteja trukilla tai nosturilla. Yhden tai useamman tällaisen käytännöllisen kontin kanssa sinulla on täydellinen varastoratkaisu, sillä kontit vievät hyvin vähän tilaa purettuina.

Ympäristökontit turvallista varastointia varten.

Täytyykö sinun varastoida öljypohjaisia tai syttyviä materiaaleja? Ympäristökonttimme tarjoavat turvallista varastointia näille materiaaleille, joilla on erityisvaatimuksia. Ympäristökonteissamme on kaksoislattia, joten sinun ei tarvitse huolehtia kemikaalivuodoista. Tukevan ympäristökontin kanssa voit olla varma, että varastoidut materiaalisi pysyvät turvassa aiheuttamatta riskejä ympäristölle.

Varastokontit erityisillä yksityiskohdilla.

Varastokontteja Dancoverilta on saatavilla erilaisilla lisävarusteilla, joita voit lisätä halutessasi. Saat hyllyjä, ajorampin, kaasupullotelineen, lukkotangon, liukukiskot ja tuuletusritilän. Huomaa, että halutessasi ostaa joitain näistä varusteista sinun on otettava yhteyttä asiakaspalveluun, jotta kontti voidaan toimittaa varusteet asennettuina. Voit saada useampia tuuletusritilöitä valmiiksi asennettuna, jos haluat. Ota yhteyttä asiakaspalveluun Dancovershop.com:issa.