Juhlateltat sekä pienempiin että suurempiin tilaisuuksiin

Juhlateltat häihin, konfirmaatioihin, yritystilaisuuksiin tai sukujuhliin.

Juhlatelttoja on saatavana monen kokoisina, laatuisina ja suunniteltuna useisiin eri tarkoituksiin. Dancoverilla on yli 10 vuoden kokemus juhlatelttojen kehityksestä ja myynnistä. Juhlateltta tarjoaa monia vaihtoehtoja joustavan tilan luomiseen tärkeitä tilaisuuksia varten kuten häät, konfirmaatiot, tärkeät syntymäpäivät tai muut suuret tilaisuudet. Kaunis ja toimiva juhlateltta antaa täydet mahdollisuudet järjestää ammattitilaisuus markkinoiden yhteydessä, tuotteen julkistus, tiimihengen nostatus, yritys-picnic ja monet muut tilaisuudet. Dancover tarjoaa laajan valikoiman juhlatelttoja ja pikatelttoja sekä yksityisasiakkaille että yrityksille, jotka haluavat korkealaatuisen ja kestävän juhlateltan parhaaseen hintaan.

Juhlatelttoja kaikkiin tilanteisiin.

Juhlateltta on vain tyhjä tila, jota voit käyttää luodaksesi hienon ja mukavan tilaisuuden varjossa ja suojassa auringolta ja sateelta. Juhlateltta antaa lukemattoman määrän mahdollisuuksia ikimuistoisen päivän luomiseen oli se sitten häät, syntymäpäivät tai ammattitilaisuus. Juhlatelttoja kutsutaan myös muilla nimillä kuten partyteltta, olutteltta, musiikkiteltta, markkinateltta, puutarhateltta jne. Ei ole väliä miksi haluat kutsua uutta juhlatelttaasi, nautit siitä useita vuosia erilaisten juhlien ja tapahtumien pitopaikkana. Yrityksenä teidän tulisi harkita omaan juhlatelttaan investoimista sekä juhlatilaisuuksia että yritystilaisuuksia varten. Monet yritykset ovat pitäneet tätä erinomaisena ajatuksena.

Juhlateltat – nyt varaosilla.

Juhlateltat koostuvat useista eri osista. Joskus osa puuttuu tai vioittuu. Siksi voit ostaa varaosia Dancoverilta juhlatelttaasi, jotta voisit nauttia juhlateltasta useita vuosia. Voit ostaa osia juhlatelttasi runkoon sekä kangaspeitteeseen, jos haluat vaihtaa sivuseinän tai muun osan.