Peitot ja huovat

Peitot ja huovat mukavaan iltaan ulkona (tai sisällä)!

On ikävää olla ilman peittoja ja huopia, kun olet ulkona ja tulee viileää tai tuulista. Saatat olla terassilla, rannalla, purjehtimassa tai jossain muualla. On myös kodikasta ja koristeellista, jos sinulla on kiva peitto tai huopa heitettynä rennosti sohvan käsinojalle. Se näyttää hienolta, pehmeältä ja on kätevä, kun yht’äkkiä haluat peiton tai huovan jaloillesi illalla – tai kun päätät rentoutua, ottaa torkut ja haluat varmistaa, ettet palele. Me tarjoamme paksuja ja lämpimiä peittoja ja huopia kaikkiin tilanteisiin. Suunnitteletko juhlia, sukukokousta tai muunlaista tapahtumaa, jota vietetään ulkona? Muista tilata joitain peittoja tai huopia, jotta voit huolehtia vieraistasi, jos heille tulee kylmä jossain vaiheessa tapahtumaa. Kun sinulla on pehmeä fleece-huopa tai tekoturkispeitto, voit pitää vieraasi lämpiminä ja heillä on mukavaa koko illan ja yöhön asti.

Peitot ja huovat juhliisi ulkona tai juhlateltassa.

Meidän ihanat peittomme ja huopamme ovat pehmeitä, paksuja ja lämpimiä – ja meidän fleece-huopamme ja tekoturkispeittomme voidaan pestä, joten sinun ei tarvitse huolehtia, kun käytät niitä ulkona terassilla, rannalla, piknikillä, metsässä tai kun juhlistatte jotain juhlateltassa. Onko sinusta mukavaa olla ulkona? Mikään ei voita kaunista nuotiota illalla, vähän pehmeää musiikkia ja lämmintä peittoa tai huopaa. Kun sinulla on huopa lämmittämässä, sinulle ei tule kylmä ja voit nauttia ulkona olosta niin pitkään kuin voit.

Peitot ja huovat yrityksille kuten kahvilat, ravintolat ja hotellit.

Meidän pehmeät ja lämpimät peittomme ja huopamme ovat myös suosittuja kahviloissa, ravintoloissa ja hotelleissa, joissa vieraat voivat istua ulkona syöden ja pitäen hauskaa päivällä ja yöhön asti. Kun sinulla on ulkona paikka asiakkaille ja vieraille, varmista että sinulla on tarpeeksi peittoja ja huopia vieraillesi, jotta he voivat istua ulkona vaikka illalla tulisi viileää. Kun sinulla on pino pehmeitä ja lämpimiä peittoja ja fleece-huopia, voit varmistaa, että vieraasi tuntevat olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi.