Asuntovaunun suojat

Asuntovaunujen etuteltat, jotta voit nauttia vielä enemmän retkeilylomasta.

Meidän tukeva ja joustava asuntovaunun etutelttamme tarjoaa tilan asuntovaunusi, matkailuautosi tai vastaavan eteen. Vapaasti seisovassa tunnelimallissa on neljä ikkunaa verhoilla, suuri etuovi ja täysikokoinen vaihdettava ammemallinen pohja. Voit käyttää tilavaa katosta lisähuoneena tai -suojana osana asuntovaunuasi tai matkailuautoasi ja nauttia vielä enemmän elämästä luonnossa. Katos voi olla täydellinen suoja sään oikutellessa tai suojana tuulelta.

Lisätila nauttiaksesi elämästä matkalla.

Meidän asuntovaunun etutelttamme tarjoavat paljon lisätilaa suoraan asuntovaunusi jne. yhteydessä. Suoja tarjoaa vähän yksityisyyttä, kun olet poissa kotoa ja ehkä keskellä vilkasta leirintäaluetta. Vapaasti seisova tunnelimalli tekee katoksesta helpon pystyttää ja se tarjoaa tilaa tuoleille ja pöydille tai nukkumiseen, jos ajoneuvon sisällä on liian kuuma. Lyhtypaikka mahdollistaa lampun ripustamisen katoksen sisään. Vieraile Dancovershop.com:ssa löytääksesi laaja valikoimamme retkeilyyn liittyviä varusteita.

Retkeily on trendikästä, edullista ja ekologista.

Retkeilemään meno ei ehkä ole uusi keksintö, mutta siitä on tullut taas suosittua, sillä se on ekologista ja edullista. Lisäksi pääset lähelle luontoa ja voit viipyä enemmän tai vähemmän missä vain haluat. Voit liikkua ja nähdä erilaisia paikkoja riippumatta siitä, matkustatko omalla autolla, matkailuautolla tai vaikka pyörällä. Dancover tarjoaa laajan valikoima retkeilytelttoja, makuualustoja ja -pusseja, pöytiä, tuoleja ja käytännöllisiä asuntovaunujen etutelttoja.