Terassikatokset

Terassikatokset jatkavat aikaa, jota voit viettää terassilla.

Terassikatos on elegantti ratkaisu, joka mahdollistaa terassisi käytön kaikenlaisilla säillä päivällä ja illalla. Kattopaneelit rajoittavat vahingollisia UV-säteitä, suojaavat sateelta ja illalla nousevalta kasteelta. Siksi terassikatoksen kanssa voit jättää enemmän tai vähemmän kaiken ulos katoksen alle – kalusteet, tyynyt, huovat ja muuta. Lyhyesti, kun sinulla on terassikatos se tarkoittaa enemmän aikaa terassilla ja vähemmän aikaa siirtämässä tavaroita edestakaisin terassin oleskelualueelta.

Terassikatokset kestävistä ja huoltovapaista materiaaleista.

Terassikatokset Dancoverilta on tehty huoltovapaista materiaaleista, ja voit koota kevyen ja tukevan rakennelman vain yhden ihmisen auttaessa sinua. Et tarvitse erikoistyökaluja tai aiempaa kokemusta. Kun terassikatos on koottu, voit keskittyä kaikkiin etuihin, joita saat terassikatoksesta ja unohtaa kaiken huoltoon kuluvan ajan. Kun sinulla on yksi eleganteista terassikatoksista Dancoverilta, et näe lahoa, ruostetta tai säröilyä. Haluatko puhdistaa katoksen? Käytä vain puutarhaletkua ja ehkä pehmeää harjaa.

Terassikatos moniin erilaisiin tarkoituksiin.

Terassikatosta voidaan itseasiassa käyttää moniin eri tarkoituksiin itsestään selvän lisäksi, kuten autokatoksena tai suojana pyörille ja puutarhatarvikkeille. Katos on hyvä suojaamaan lasten leikkialuetta auringolta sekä sateelta. Jotkut käyttävät kevyttä terassikatosta kylpyaltaan päällä. Me suosittelemme, että esim. jaat vuoden kahteen erilliseen kauteen riippuen ilmastosta. Kesällä käytät terassikatosta kuten on tarkoitettu – kattamaan ja suojaamaan aluetta, jossa istut terassilla. Lopun vuotta voit käyttää terassikatosta autokatoksena tai suojana puutarhakalusteille ja muille tavaroille, joita haluat suojata syksyllä ja talvella. Kun käytät terassikatosta autokatoksena, sinun ei tarvitse poistaa lunta ja jäätä autosi päältä aamuisin.