Autotallit

Autotalli massiivipuuta tai metallia suojaksi autollesi ja muulle

Vahva ja kestävä autotalli joko massiivipuuta tai galvanoitua terästä on täydellinen ratkaisu, kun haluat suojaisen paikan pysäköidä autosi. Samalla saat yleensä varastotilaa erilaisille muille esineille, kuten puutarhatyökalut ja muut. Me tarjoamme autotalleja yhdelle tai kahdelle autolle ja voit myös käyttää tukevia autotalleja moottoripyörälle, veneelle, vesiskootterille, puutarhakoneille, pyörille ja muulle. Meidän autotallimme tarjoavat paljon tilaa turvallista pysäköintiä varten ja pian voit iloita tiedosta, että autosi on pysäköity hyvään suojaan, kun se ei ole käytössä. Talvella sinun ei tarvitse nousta aikaisemmin poistamaan jäätä tai lunta ajoneuvolta – ja kesällä auto on suojattu vahingoittavilta UV-säteiltä ja muulta. Me tarjoamme sarjan erilaisia autotalleja massiivipuusta tai galvanoidusta metallista, joten olemme varmoja, että pystyt löytämään sellaisen, josta pidät.

Autotallit jykevää pohjoismaista puuta

Kun sinulla on elegantti puinen autotalli pohjoismaista massiivipuuta, et saa vain suojaisaa paikkaa pysäköidä autosi – saat myös varastotilan monille muille tavaroille. Autotallissa säilytetään usein puutarhatyökaluja, pyöriä ja muita tavaroita, joita käytät puutarhassa tai autossa. Haluatko mieluummin puisen autotallin luonnollista puuta? Silloin sinun pitää maalata se puunsuojalla niin pian kuin mahdollista kokoamisen jälkeen. Se on ainoa tapa pitää puu kuin uutena ja täydellisessä kunnossa. Olet kuitenkin vapaa valitsemaan värin, josta pidät tai käytä väritöntä puunsuojaa, jotta voit nauttia kauniin puun ilmeestä aina. Jos haluat mieluummin väriä, käytä silloin sellaista, joka sopii taloosi tai ympäristöön. Toinen ratkaisu on tilata yksi maalatuista vaalean tai tumman harmaista puisista autotalleistamme, jotta sinun ei tarvitse maalata uutta autotalliasi. Kuitenkin vuoden tai useamman jälkeen sinun pitää ehkä levittää autotalliin tuore maalikerros.

Metalliautotallit huoltovapaata galvanoitua terästä

Metalliautotallit tarjoavat myös suojaisan paikan autollesi ja muulle. Metalliautotallit tarjoavat samalla varastotilaa erilaisille tavaroille, joita tarvitset autosi lähellä tai puutarhassa. Voit pystyttää uuden metalliautotallisi lähes minne vain, mutta varmista varmuuden vuoksi kaupungiltasi tai kunnaltasi. Riippumatta siitä, minne pystytät sen, voit nauttia siitä, että voit sulkea ja lukita autotallisi toisin kuin avoimen autokatoksen. Tilavaa metalliautotallia voidaan käyttää niin paljon muullekin kuin autolle – käytä sitä puutarhakoneillesi, pyörille, moottoripyörälle, pienelle veneelle tai käytä sitä työpajana. Ei kuitenkaan kaikkea samaan aikaan! Meidän metalliautotallimme ovat korkealaatuisia tuotteita käytettäväksi useita vuosia joutumatta huolehtimaan ruosteesta, lahosta tai huollosta yleensä. Meidän metalliautotalleissamme on galvanoidut teräslevyt, jotka kestävät useita vuosia.

Nauti uuden autotallisi kokoamisesta itse

Kaikki puiset ja metalliset autotallimme toimitetaan esivalmiina koottavina setteinä. Suosittelemme, että teitä on kaksi tekemässä työtä, sillä jotkin osat saattavat olla raskaita ja sinun pitää koota kaikki huolellisesti. Riippumatta siitä, haluatko mieluummin puisen autotallin vai metallisen autotallin, ne kaikki pitää sijoittaa tasaiselle ja vakaalle pohjalle, kuten betoni, laatat tai puu. Jos et varmista, että autotallisi sijoitetaan oikealle perustukselle, saatat kokea sen, että ovet ja ikkunat eivät toimi. Haluatko tietää enemmän puisista autotalleistamme tai metallisista autotalleistamme? Ota meihin yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai käytä Chattiamme.