CombiTents® ovat markkinoiden muunneltavimpia juhlatelttoja

CombiTents® juhlateltat ovat elegantteja ja joustavia.

CombiTents® juhlateltat Dancoverilta mahdollistavat juhlateltasi säätämisen ja koon muuttamisen, jotta se sopii aina kutsumiesi vieraiden määrään. Se on yksinkertaisesti nerokas ratkaisu, koska useinkaan et kutsu samaa määrää vieraita erilaisiin tilaisuuksiin kuten ristiäiset ja 50-vuotis juhlat. Tämä joustavuus tekee seuraavan juhlateltan valinnan paljon helpommaksi halutessasi seuraavan kerran investoida korkealaatuiseen juhlatelttaan. Osioihin jaetun CombiTents® juhlatelttan kanssa sinulla on aina sopivasti tilaa sekä tarvitessasi paljon tilaa että tarvitessasi pienemmän juhlateltan. Pystytät vain kyseessä olevaan tilaisuuteen tarvittavan määrän osioita. Voi sanoa, että CombiTents® juhlateltassa saat 6 juhlatelttaa 1 hinnalla!
CombiTents® juhlateltat – nerokas idea, joka perustuu vuosien kokemukseen.

CombiTents® juhlateltat ovat tulosta 10 vuoden kokemuksesta juhlateltoista sekä yksityisasiakkaille että ammattilaisille. Tämä kokemus ja tieto on johtanut yksinkertaisen, mutta hyvin tehokkaan järjestelmän kehittämiseen. Järjestelmä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada juuri sen kokoinen juhlateltta kuin tarvitset mihin tahansa tilaisuuteen. Ennen kuin oli CombiTents®, sinun piti valita tietyn kokoinen juhlateltta tilaisuutta varten. Tulevaisuudessa voit kohdata ongelman, kun olet järjestämässä tilaisuutta ja juhlateltta on liian iso tai liian pieni. Dancoverin CombiTents® juhlateltan kanssa juhlatelttasi on niin joustava, että sinulla on aina juuri oikean kokoinen juhlateltta, oletpa kutsunut 20 tai 100 vierasta.
CombiTents® juhlateltat ovat aivan yksinkertaisesti itsestään selvä valinta.

CombiTents® juhlateltat ovat hyvin looginen ja itsestään selvä ratkaisu juhlatelttojen kanssa usein kohdattavaan tuttuun ongelmaan, kun sinulla on vain yksi juhlateltta ja vieraidesi määrä vaihtelee tilaisuudesta toiseen. Ratkaisu tähän pulmaan on aivan suoraviivainen; osiot. Valitsemalla osioihin jaetun juhlateltan sinulla on markkinoiden joustavin ratkaisu, joka sopii aina tarpeisiisi ja vieraidesi määrään. Kestää vähän aikaa pystyttää suuri juhlateltta, joten usein saatat valita jättää sen pystyttämättä, jos ihmisiä tulee olemaan vähän. CombiTents® juhlateltan kanssa pystytät vain tarvitsemasi määrän osioita.