Tiipii kelloteltat

Tiipii kelloteltat voivat tehdä retkeilystä paljon elegantimpaa.

Kun haluat nauttia luonnosta läheltä ja silti nauttia pienestä mukavuudesta ja luksuksesta, valitse tiipii kelloteltta. Suosittu ja tilava kelloteltta tarjoaa täydelliset puitteet seikkailuillesi luonnossa – tai kotona puutarhassa. Kun sinulla on tiipii kelloteltta, sinulla voi olla oikea patja eikä vain ohutta mattoa. Voit saada myös lämmittimen, jotta sinun ei tarvitse palella yöllä. Ja joitain elegantteja valoja eikä vain taskulamppua, kun tarvitset valoa illalla. Muutaman viime vuoden aikana glampingistä on tullut suosittu ilmiö ja se on jossain määrin korvannut perinteisen retkeilyn. Mene harrastamaan glampingiä nauttiaksesi luonnosta tiipii kelloteltassa ja nauti matkasta mukavasti ja tyylillä. Tietysti, sanat ”glamour” ja ”camping” on yhdistetty uudeksi sanaksi glamping. Se on hauska ja helposti tunnistettava sana kuvaamaan uutta ja suosittua ilmiötä.

TentZing® tiipii kellotelttamme ovat täydellisiä glampingiin.

Klassiset ja elegantit tiipii kelloteltat ovat täydellisiä glampingiin. Päivitä perinteinen retkeilysi tilavalla tiipii kelloteltalla ja koe ylellinen oleskelu keskellä luontoa – tyylillä ja mukavasti. Voit käyttää eleganttia TentZing® tiipii kellotelttaa perinteiseen telttailuun jossain tai oleskele kotona puutarhassa. Pystytä kaunis tiipii kelloteltta puutarhaasi, jotta voit harrastaa glampingiä aina, kun haluat vähän luksusta. Elegantit TentZing® tiipii kelloteltat tarjoavat täydelliset puitteet mahtavaan retkeilykokemukseen missä vain. Suosittujen tiipii kellotelttojen peite on tehty 280 g/m² puuvillakanvaasista ja pohja on 540 g/m² ripstop PVC:tä. Peitteen hydrostaattisen paineen kesto on 1000 mm ja pohjan 3000 mm. Yksi tärkeä asia, jonka huomaat astuessasi sisään yhteen näistä kelloteltoista on korotettu harjakorkeus, joka tarjoaa ihanan tilavan teltan.

Glamping tarvikkeet lisäävät enemmän tyyliä ja luksusta.

Tarjoamme joitain hienoja tarvikkeita erilaisille tiipii kelloteltoille – voit tilata muun muassa puolikuun muotoisen maton lattialle. Matossa on kaksi puolikuun muotoista palaa 100% polypropeenia jacquard-kudoksella, jossa on elegantti kuvio. Matto peittää koko lattian ja luo ihanan ilmeen ja tunteen. Meillä on myös kaareva katos sijoitettavaksi tiipii kelloteltan eteen. Katos luo suojatun sisäänkäynnin klassiseen telttaan. Katos on tehty tukevasta puuvillakanvaasista ja se sopii telttaan täydellisesti. Katos suojaa sisäänkäyntiä ja tarjoaa samalla lisätilaa varastoksi laukuille, kengille ja muille tavaroille, joita et halua teltan sisään. Tiipii kelloteltan kanssa voit mennä harrastamaan glampingiä ja kokea luonnon läheltä, ottaa vapaa-aikaa ja nauttia mahtavasta ruuasta, joka on tehty nuotiolla kelloteltan edessä. Klassinen ja elegantti TentZing® tiipii kelloteltta on täydellinen mahtavaa glamping-kokemusta varten.