Urheilu & pelit

Ulkoilua & pelejä moniksi tunneiksi pelkkää huvia.

Pomppulinnat ja hyppytyynyt ovat täydellinen valinta, kun järjestät syntymäpäiväjuhlia tai jotain muuta tapahtumaa lapsille. Nämä aktiviteetit tarjoavat tunneiksi hauskaa kaikenikäisille lapsille. Meidän korkealaatuiset pomppulinnamme ovat yksityisasiakkaillemme suunnattuja, ja ne täyttävät vaaditut turvallisuusvaatimukset. Pomppulinnat ovat helppoja kuljettaa ja ne voidaan täyttää ja tyhjentää hetkessä mukana tulevalla ilmapumpulla. Kuljetus on tehty helpommaksi mukana tulevan kantolaukun avulla. Tarvitset vain tasaisen alustan ja olet valmiina pystyttämään yhden ihanista pomppulinnoista, jotta lapsilla on kivaa tunnista toiseen.

Hyppytyynyt ammattikäyttöön.

Meidän tukevat hyppytyynymme ovat toinen hauska ratkaisu, jota voidaan käyttää yritysten tapahtumissa. Hyppytyynyt on tehty täyttämään kaupallisen käytön turvallisuusvaatimukset – joten tämä on itsestään selvä valinta kaikille vuokrauspalveluille ja yrityksille, jotka järjestävät erilaisia tapahtumia, kuten markkinat – ja laitoksille, urheiluseuroille ja leirintäalueille. Kun teillä on yksi tai useampia hyppytyynyjä vuokrattavaksi, voit tarjota asiakkaillesi ekstra hauskoja aktiviteettejä lapsille. Me tarjoamme myös kaikki muut juhla- ja tapahtumatarvikkeet, kuten juhlateltat, taittopöydät, tuolit ja muuta – kaikki ammattitason vuokralaatua.

Ulkoilua & pelejä omistautuneille katsojille.

Katsojana erilaisissa urheilutapahtumissa seisot usein ulkona kaikenlaisilla säillä. Urheiluseuran omistautuneena kannattajana tai omistautuneena vanhempana, joka käy harjoituksissa ja kilpailuissa kannattamassa lastaan, huomaat, että on hyvä idea ottaa jokasään teltta mukaan. Pieni teltta, jota kutsutaan myös futisäidin pop up-teltaksi, suojaa sinua olosuhteilta etkä joudu jäämään paitsi mistään kentällä. Kompakti suoja on helppo ottaa mukaan minne vain, ja sen pystyttää sekunneissa, kun päästät irti. Ota mukaan taitettava tuoli ja voit istua, kun katsot peliä.