FleXshelter työteltat

FleXshelter työteltat ammattilaisille.

FleXshelter työteltat ovat sarja innovatiivisia työtelttoja ja katosratkaisuita erilaisiin työtehtäviin ulkona. Kolme ominaisuutta erottavat tämän sarjan työteltat ja -suojat muista: Niitä ovat monipuolinen toiminta, tukevat ja kestävät materiaalit sekä äärimmäisen helppo pystytys. FleXshelter teltat tarjoavat tehokasta turvaa ja suojaa useimpiin tehtäviin ulkona hyvin pitkän aikaa. Näistä tukevista ja innovatiivisista FleXshelter työteltoista tulee pian korvaamattomia, kun on tehtäviä ja töitä, jotka tehdään ulkona.

FleXshelter työteltat monille aloille ja tehtäviin.

FleXshelter työteltat ovat erinomainen tapa suojata työntekijöitä sateelta ja tuulelta, kun töitä tehdään ulkona. Tukevat ja kestävät materiaalit antavat suojaa ja varmistavat, että voit tehdä työn riippumatta säästä. Näillä korkealaatuisilla työteltoilla on lempinimi – 5 sekunnin teltat. Syy tähän lempinimeen on tietenkin se, että FleXshelter on erittäin helppo pystyttää. Jopa suuremmat ja vakaammat ilmalla täytettävät työteltat ovat hyvin nopeita pystyttää, purkaa, kuljettaa ja varastoida töiden välillä.

FleXshelter työteltat kantolaukun kanssa.

FleXshelter työteltat tulevat kantolaukun kanssa, joten ne ovat helppoja siirtää ja varastoida töiden välillä. Kun haluat pystyttää FleXshelter telttasi, vie vain muutaman sekunnin ottaa teltta ulos laukusta ja pystyttää se. Dancoverin FleXshelter teltat ovat täydellisiä esim. kaapeli- ja sähkötöihin, kuten sähkökaappien ja vastaavien kanssa työskentely. Ne toimivat myös, kun tarvitsevat suojaa sateelta hitsaustöitä ja muuta varten.

FleXshelter työteltat ja suojaväliseinät onnettomuuksia ja tapahtumia varten.

Sarja työtelttoja sisältää myös suojaväliseinät, jotka rajaavat alueen – onnettomuuksien yhteydessä, tapahtumissa ja VIP-tilaisuuksissa, kun haluat rajata alueen ja antaa loukkaantuneille henkilöille tai vieraille vähän yksityisyyttä. Voit aina soittaa Dancoverin asiantuntijoille, jos sinulla on kysymyksiä FleXshelter työteltoista, suojaväliseinistämme tai muista tuotteista Dancovershop.com:ssa.