Pöydät ja tuolit

Pöydät ja tuolit juhliin.

Pöydät ja tuolit ovat välttämättömiä juhlia järjestäessä ja Dancovershop.com:sta löydät laajimman valikoiman pöytiä, tuoleja ja muita juhlia varten tarvitsemiasi asioita – halusitpa mieluummin kokoontaitettavat tuolit, pinottavat tuolit, penkit, kokoontaitettavat pöydät tai bankettipöydät.

Pöydät ja tuolit tekevät juhlista vielä paremmat.

Kokoontaitettavat tuolit ja pinottavat tuolit ovat helppoja siirtää ja varastoida. Dancoverilla on laaja valikoima moderneja tuoleja, jotka ovat sekä mukavia että elegantteja. Mukavat kokoontaitettavat ja pinottavat tuolit ovat hyvin tärkeitä yksityiskohtia, kun sinun täytyy istua monta tuntia juhlissa tai tilaisuudessa. Dancovershop.com:sta voit valita perinteisistä valkoisista kokoontaitettavista tuoleista, joissa on täydellisen pehmeä ja mukava istuin. Kokoontaitettava tuoli on myös kevyt, helppo pystyttää, mukava istua ja helppo taittaa kokoon ja varastoida juhlien jälkeen.

Pinottavat tuolit eleganttia italialaista designia.

Pinottavia tuoleja on monen muotoisia. Ne ovat fantastisia, erityisesti tehdessään juhlista mukavan kokemuksen vieraillesi etenkin, kun valitset korkealaatuiset, kauniit ja elegantit pinottavat tuolit italialaista designia. Voit käyttää niitä sekä sisällä että ulkona, ja koska niitä on sekä klassista että modernia muotoilua, ne sopivat useimpiin paikkoihin. Tässä mukavuus on tärkeässä roolissa. Kuitenkin tuolit on helppo pinota ja varastoida, kun viimeiset vieraat ovat lähteneet juhlista. Monet ihmiset ovat valinneet käyttää kestäviä, kevyitä ja elegantteja tuoleja ruokapöydän tuoleina tai ammattimaisesti kahviloissa ja ravintoloissa.

Kokoontaitettavat pöydät pitää myös kattaa kauniisti.

Kokoontaitettavat tuolit ovat myös täydellisiä juhlatelttaan, kun järjestät juhlat tai isännöit tilaisuutta. Voit myös valita kokoontaitettavat pöydät, jotta ne on helppo pystyttää. Myös kokoontaitettavat pöydät täytyy kattaa kauniisti – tilaisuudesta riippumatta. Dancoverilla on valtava valikoima juhlatarvikkeita kuten pöytäliinat, kaitaliinat ja kertakäyttöastiat kuten kupit, lasit, lautaset ja aterimet. Tarjoamme myös paljon erilaisia LED-valoja, paperiköynnöksiä ja viirejä luomaan oikeaa tunnelmaa.

Kokoontaitettavien tuolien ja pinottavien tuolien koristelu.

Kokoontaitettavat tuolit ja pinottavat tuolit voivat näyttää kauniilta sellaisinaan, olla itsessään kivannäköisiä, mutta venyvillä päällisillä ja ehkä rusetilla tapahtuu jotain lähes taianomaista. Mikään ei ole parempaa kuin astua juhlatelttaan, jossa kokoontaitettavat pöydät on kauniista katettu, juhlavalot ovat paikoillaan ja kokoontaitettavat tai pinottavat tuolit on koristeltu päällisillä ja ruseteilla, erityisesti häissä.

Juhlapaketti 5x8m

Juhlapaketti 5x8m

2 428,42 €
Juhlapaketti 6x12m

Juhlapaketti 6x12m

5 092,31 €