Ovikatokset

Ovikatos eleganttia ja kuivaa sisäänkäyntiä varten.

Ovikatos on elegantti peiteratkaisu oville ja ikkunoille. Kevyellä katoksella pääsisäänkäyntisi yllä voit suojata itseäsi ja vieraitasi sateelta, rakeilta ja lumelta. Yksinkertainen ja elegantti katos ovesi yllä on sekä käytännöllinen että mukava, kun tulet kotiin, sää on huono ja sinulla kuluu aikaa oven edessä etsiessäsi avaimiasi laukusta ennen kuin voit avata oven ja mennä pois sateesta jne. Ilman ovikatosta sinun täytyy seisoa sään armoilla ennen kuin pääset sisään. Katos suojaa myös ovea liialta sateelta ja rännältä, joten se näyttää uudelta ja hienolta paljon pidempään.

Elegantti ovikatos toimii myös ikkunan yllä.

Ovikatos on ehkä ensisijaisesi oveasi varten, mutta voit kiinnittää kevyen ja elegantin katoksen myös ikkunan ylle. Kun sinulla on katos ikkunan yllä, voit pitää ikkunaa auki, vaikka sataisi ja raikas ilma pääsee sisään taloon kesäisen sadekuuronkin aikana. Vahvojen, kirkkaiden UV-suojattujen akryylipaneeleiden ansiosta katos pitää ovesi ja ikkunasi suojattuna riistämättä yhtään valoa. Katos on helppo koota ja kiinnittää lukitusjärjestelmän ansiosta. Koko katos akryylipaneeleiden ja jauhemaalattujen sinkittyjen teräksisten tukivarsien kanssa on huoltovapaa ja kestävä.

Ovikatos osana Dancoverin valtavaa valikoimaa.

Ovikatokset huoltovapaista akryylipaneeleista ja sinkitystä teräksestä ovat osa Dancoverin valtavaa valikoimaa tuotteita, kuten terassikatokset, kasvihuoneet, autokatokset ja monet muut korkealaatuiset tuotteet peittämään ja suojaamaan sinua, autoasi, polkupyöriä ja paljon muuta. Tuotteet ovat huoltovapaita ja helppoja koota ja ne ovat tärkeä osa kotiasi useita vuosia. Näe erilaiset tuotteet Dancovershop.com:ssa ja, jos sinulla on kysymyksiä ovikatoksistamme tai muista tuotteista, ota yhteyttä Xpertteihimme puhelimella, sähköpostilla tai Chatin kautta.