Pikateltat Flextents täydellä digitaaliprintillä

Painetut pikateltat herättävät positiivista huomiota markkinoilla.

Painetut pikateltat Dancoverilta saavat paljon huomiota, kun menette monenlaisiin tapahtumiin kuten markkinat ja torit. Kun teillä on täysin digitaalisesti painettu pikateltta, teidät huomataan yrityksenä ja teillä on paljon suurempi mahdollisuus, että potentiaaliset asiakkaat muistavat teidät tapahtuman jälkeen. Kun olette paikalla uniikin ja painetun pikateltan kanssa, teillä on mahdollisuus näyttää logonne, yksi tai useampia tuotteita tai kirjoittaa pikateltan peitteeseen viestinne. Voitte valita yleisemmän viestin, joka toimii useammissa tapahtumissa tai ehkä painattaa erityinen viesti tai tarjous tiettyä tapahtumaa varten.

Painetut pikateltat antavat teidän kertoa positiivisen tarinan.

Painetut pikateltat voidaan koristella haluamillanne ja valitsemillanne kuvituksilla. Vain taivas on rajana, mitä tulee telttanne koristeluun. Valitkaa valokuvat, kuvitukset, teksti tai logo, jotka korostavat brändiänne ja kertovat tarinanne. Dancover tarjoaa myös täyden digitaalisen painatuksen, mutta vähän vähemmänkin toimii hienosti. Logo pikatelttanne peitteessä varmistaa myös, että vieraanne tietävät keitä olette. Korkealaatuisella painetulla pikateltalla voitte herättää huomiota toistuvasti monilla markkinoilla tai muunlaisissa tapahtumissa. Dancoverin painetut pikateltat toimitetaan tukevissa, käytännöllisissä laukuissa, joten on helppoa viedä pikateltta mukana kaikkialle, missä tarvitsee olla läsnä. Käytännöllisen laukun ansiosta voitte pystyttää painetun pikateltan aina tilaisuuden tullen.

Painetut pikateltat ovat täydellisiä viestin välittäjiä.

Painetut pikateltat ovat täydellinen väline yrityksenne positiivisen tarinan kertomiseen. Kätenne ovat vapaat graafisen tyylin ja sisällön valinnassa ja voitte esittää juuri sen tarinan, jonka haluatte kertoa asiakkaillenne – sekä nykyisille että potentiaalisille. Painattamalla suuren valokuvan voitte esitellä uuden tuotteen, kertoa yrityksestänne ja esittää tarjouksen tiettyä tapahtumaa varten tai yleisemmin. Kun teillä on useampia pikatelttoja täydellä digitaalisella painatuksella, teillä on mahdollisuus esittää erilaisia tarinoita erilaisissa tapahtumissa. Jos toimitte sekä business-to-business-asiakkaiden että yksityisasiakkaiden kanssa, teillä voi olla kaksi tai useampia painettuja pikatelttoja erilaisiin tilaisuuksiin.

Painetut pikateltat ovat joustavia, kestäviä ja helppoja pystyttää.

Dancoverin painetut pikateltat ovat tulosta innovatiivisesta tuotekehityksestä. Se tarjoaa teille kestävän, joustavan ja elegantin pikateltan, joka voidaan pystyttää jopa vain 60 sekunnissa. Toinen etu on käytännöllinen kuljetuslaukku, jossa teltta toimitetaan. Laukku tekee pikateltan kuljetuksesta ja varastoimisesta hyvin helppoa. Voitte valita vain yhden logon painatuksen tukevaan ja kestävään peitteeseen tai mennä loppuun asti ja painattaa koko peitteen digitaalisesti omilla kuvituksillanne kattopeitettä myöten. Haluatteko tietää, kuinka painettu pikateltta voi auttaa positiivisen huomion saamisessa erilaisissa tapahtumissa? Soittakaa pikatelttojen asiantuntijoille Dancovershop.com:ssa.