Puiset autokatokset

Tukeva autokatos suojaamaan autoasi

On yksinkertaisesti mahtava tunne, kun voi pysäköidä suojaisaan paikkaan aina kotiin tullessa – tai minne päätätkään pystyttää autokatoksesi. Autokatos on yksinkertainen rakennelma, mutta se tekee paljon hyvää suojatessaan autoasi olosuhteilta. Me tarjoamme autokatoksia huoltovapaasta metallista tai pohjoismaisesta massiivipuusta. Elegantin, korkealaatuisen autokatoksen kanssa voit pysäköidä autosi ja unohtaa sateen, lumen ja vahingoittavat UV-säteet. Voit pysäköidä autosi autokatokseen ja se on valmiina seuraavalla kerralla, kun tarvitset sitä. Erityisesti talvella voit säästää aikaa lumen ja jään poistamisesta ajoneuvosi päältä. Ja kesällä auto ei lämpene niin paljon kuin suoraan auringonpaisteeseen jätettäessä. Voit sijoittaa erilliset autokatokset lähes minne vain, sillä erilaisten autokatosten muotoilu ja tyyli sopii hyvin yhteen useimmanlaisten sekä vanhojen että uusien talojen kanssa. Voit saada autokatoksia neutraaleissa väreissä, luonnollisena puuna tai lähes missä vain värissä haluat, jos maalaat sen itse.

Autokatokset luonnollista puuta tai huoltovapaata metallia

Voit saada moderneja, huoltovapaita autokatoksia jauhemaalatusta alumiinista UV-säteilyn kestävällä polykarbonaattikatolla. Polykarbonaattilaatat katossa ovat lähes särkymättömiä ja kestävät useita vuosia. Autokatos on helppo koota ja pystyttää, mutta työ vaatii vähintään kaksi ihmistä. Kun olet koonnut ja kiinnittänyt autokatoksen, sinun ei tarvitse ajatella huoltoa – ei lahoa, ruostetta tai säröilyä. Jossain vaiheessa autokatokset saattavat tarvita puhdistusta. Käytä silloin puutarhaletkua ja pehmeää harjaa.

Perinteinen autokatos pohjoismaista puuta

Autokatoksesi toimitetaan esivalmiina koottavana settinä – tämä sisältää autokatokset, jotka on tehty pohjoismaisesta puusta. Teitä pitää olla vähintään kaksi tekemässä työtä, sillä jotkin osat ovat raskaita. Kun olet vastaanottanut autokatoksen, seuraa vain mukana tulevaa ohjekirjaa. Jos olet tilannut autokatoksen luonnollisesta puusta, sinun pitää käyttää jotain hyvälaatuista puunsuojaa niin pian kuin mahdollista kokoamisen jälkeen suojaamaan puuta ja pitämään autokatos uudenveroisena useita vuosia. Käytä väritöntä puunsuojaa, jos haluat pitää puun luonnollisen ilmeen – tai käytä suosikkiväristäsi maalia.

Käytä autokatosta muihin tarkoituksiin

Paitsi itsestään selvään – auton pysäköimiseen autokatokseen – voit käyttää rakennelmaa moniin muihin asioihin vuoden kuluessa. Kesällä voit käyttää autokatosta suojana ruokailupöydän yllä, oleskelualueella, lasten leikkipaikalla tai ehkä kylpyaltaalle. Autokatos toimii myös suojana pyörille, pienille veneille ja muille tavaroille. Jotkut valitsevat jakaa autokatoksen käytön kausiin. Talvella he käyttävät autokatosta auton pysäköintiin. Kesällä he käyttävät autokatosta terassikatoksena, jossa he voivat istua kaikenlaisilla säillä – varjossa tai suojassa pieneltä sateelta. Onko sinulla kysymyksiä metallisista tai puisista autokatoksistamme? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme puhelimella, sähköpostilla tai chatin avulla.