Valonheittimet

LED-valonheitin talon ympäristössä antaa hyvän turvallisuuden tunteen.

Valonheitin antaa mukavan turvallisuuden tunteen, sillä se syttyy aina, kun lähistöllä on liikettä. Kun tietää, että elegantit ja tehokkaat turvavalot tehokkailla LED-valoilla syttyvät tietyillä alueilla, antaa se erinomaisen turvallisuuden tunteen. Kiinnitä valonheitin talon ympäristöön sellaisiin paikkoihin, kuten autokatos, terassi, etuoven viereen, vajan luo ja muualle. On mukavaa, että eri alueilla on valoja tarvittaessa eikä välttämättä koko ajan. LED-valonheitin toimii aurinkopaneeleilla tai paristoilla riippuen haluamastasi mallista. Molemmissa valonheittimen malleissa on kolme paristoa mukana, joten voit käyttää niitä turvavaloina saman tien, kun saat ne. Valonheitin aurinkopaneelilla käyttää paristoja varavirtana.

Turvavalo on edullinen ratkaisu.

Voit kiinnittää tämän valonheittimen tai turvavalon hetkessä lähes minne vain. Käytä ruuvimeisseliä puupintaan, poraa seinään tai käytä mukana tulevaa kiinnitintä kiinnittääksesi kokonaan ilman työkaluja. Valonheitin aurinkopaneelilla käyttää ensisijaisesti aurinkoenergiaa ja mukana tulevia paristoja varalla. Riippumatta tilaamasi valonheittimen tyypistä et tarvitse sähkömiehen apua valon kiinnittämiseen. Kiinnität valonheittimen, kytket sen päälle ja se syttyy aina, kun on liikettä pimeän tultua. Sitten kirkas LED-valo syttyy noin 10 sekunniksi. Jos liike jatkuu pidempään, valo pysyy päällä.

“On hyvä idea asentaa turvavalo,” sanoo poliisi.

Myös poliisi suosittelee, että asennat valonheittimen liiketunnistimella talosi ympäristöön. He tietävät paremmin kuin useimmat, että jokaisesta liikkeestä syttyvä valo pelästyttää monet epäilyttävät henkilöt pois. LED-valonheittimessä Dancoverilta on PIR-liiketunnistin ja se syttyy, kun se havaitsee liikettä. Valo kattaa n. 12x16 m alueen. Me suosittelemme, että käytät sitä pihatiellä, autokatoksessa, etuovella, terassilla ja muissa paikoissa, joissa valolla on vaikutusta sekä suunnistamisen että murtovarkaiden pois pelottamisen kannalta. Voit säätää valonheitintä sekä pysty- että vaakasuunnassa kattamaan tietyn alueen. Voit käyttää LED-valonheitintä myös sisällä – kun sijoitat aurinkopaneelin ulos!