Pergola paviljongit

Pergola paviljongit – klassinen ja elegantti ratkaisu.

Pergola paviljongit ovat osa laajaa valikoimaa elegantteja puutarhapaviljonkeja, joita Dancover tarjoaa. Litteä katto ja neljä nurkkatankoa ovat ominaisia pergola paviljongeille. Toisin kuin monet puutarhapaviljongit, pergola paviljongit ovat minimalistisia rakennelmia, jotka tarjoavat miellyttävää varjoa, kun joustava katto on suljettu. Usein pergolan katto on mahdollista avata vetämällä kangas syrjään – tai kääntämällä säleitä riipuen valitsemastasi pergolasta. Meidän San Pablo pergoloillemme voit tilata erikseen tuulenpitävät sivuseinät. Yhden tai useamman sivuseinän kanssa voit muuttaa pergolan suljetummaksi ja suojatummaksi rakennelmaksi.

Elegantit pergola paviljongit huoltovapaista materiaaleista.

Laaja valikoima korkealaatuisia puutarhapaviljonkeja Dancoverilta sisältää erilaisia pergola paviljonkeja. Nämä kevyet ja elegantit rakennelmat näyttävät upeilta missä vain. Me tarjoamme pergola paviljonkeja, joissa on tunnusomainen litteä katto poikkipalkkeja, säleitä tai tukevaa kangasta – tai niiden yhdistelmä. Toisin kuin useimmat puutarhapaviljongit, pergolat ovat avoimia rakennelmia ilman sivuseiniä tai verhoja. Tämä saa pergolat näyttämään paljon kevyemmiltä ja samalla vievät hyvin vähän tilaa visuaalisesti. Kaikki elegantit pergolamme tarjoavat ihanan paikan nauttia puutarhasta, terassista tai uima-altaan ympäristöstä.

Aikaa rentoutua miellyttävässä varjossa.

Sana pergola on italiaa ja tarkoittaa uloketta. Pergola tarkoitti alunperin palkkeja, jotka tulivat ulos talon seinästä ja joita pylväät tai vastaavat tukivat toisesta päästä. Tietenkin meidän vapaasti seisovat pergolamme ovat irti talosta, joten voit sijoittaa ne minne haluat – lähelle taloa tai jonnekin puutarhassa. Voit saada myös tukevan ja kestävän terassikatoksen kevyistä ja huoltovapaista materiaaleista. Nämä terassikatoksen ovat enemmän kuin aluperäiset pergolat tullen ulos talon seinästä. Käytä terassikatosta tuomaan miellyttävää varjoa ja suojaa sateelta talosi vieressä tai ehkä puutarhan muurilla. Terassikatoksen tai pergolan kanssa voit nauttia miellyttävästä varjosta ja suojasta sateelta tai nousevalta kasteelta yöllä. Lisäksi puutarhakalusteet ja muut ovat suojattuna auringolta ja sateelta.