Kelloteltat

Kelloteltat niille jotka pitävät mukavuudesta yhtä paljon kuin luonnosta.

Kelloteltat ovat täydellinen tapa kokea luonto joutumatta kestämään liian karuja oloja. Kelloteltat on tehty ilmiötä varten, jota kutsutaan nimellä ”glamping”, joka on yhdistelmä sanoista ”glamour” ja ”camping”. Sanasta on tullut tunnettu vain muutamassa vuodessa monissa osissa maailmaa. Voisimme kutsua sitä myös luksusretkeilyksi, mutta se ei kuulosta yhtä… no, glamoröösiltä. Joten glamping on täydellinen sana kuvaamaan retkeilyä upeaan tyyliin – kelloteltassa tai vastaavassa. Idea kelloteltassa retkeilyn takana on: Miksi käyttää ohutta mattoa, kun voit käyttää patjaa? Miksi olla kylmissään, kun voit saada lämmittimen ja ehkä haahkanuntuvaa? Miksi istua hämärässä, kun voit saada kunnon valot suunnistusta ja tunnelmaa varten? Kelloteltat ovat tärkeässä osassa glampingin suosiossa, sillä suuret ja tilavat teltat mahdollistavat perinteisen retkeilykokemuksen päivittämisen.

Suuret TentZing® kelloteltat luovat täydelliset puitteet.

Suositut kelloteltat ovat suuria ja tilavia ja yksinkertaisesti täydellisiä glampingiin. Korkealaatuisten kellotelttojen kanssa voit muuttaa tavallisen retkeilykokemuksesi ylelliseksi oleskeluksi keskellä luontoa – yksinkertaisesti lisäämällä tyyliä ja mukavuutta. Elegantit TentZing® kelloteltat ovat täydellisiä myös pysyvämmiksi puitteiksi. Pystytä uusi kellotelttasi puutarhaan ja harrasta glampingiä tyylillä joka päivä, jos haluat. Puutarhassa tai jossain luonnossa – retkeilykokemuksesi ei ole enää koskaan samanlainen, kun sinulla on suuri ja kaunis TentZing® kelloteltta. Tukevat kelloteltat on tehty 280 g/m² puuvillakanvaasista, jonka hydrostaattisen paineen kesto on 1000 mm. Pohjan 540 g/m² PVC:ssä on hydrostaattisen paineen kesto 3000 mm. Korotettu harjakorkeus on osa yleistä positiivista kokemusta näiden suurten ja tilavien telttojen kanssa.

Kelloteltat voivat olla vielä kutsuvampia eleganttien lisätarvikkeiden kanssa.

Voit tilata kelloteltoillemme ja muille glamping-teltoillemme erilaisia lisätarvikkeita, kuten puolikuun muotoinen matto lattialle ja kaarevan katoksen suojaamaan sisäänkäyntiä. Mattossa on kaksi puolikuun muotoista palaa elegantilla kuviolla 100% polypropeenia jacquard-kudoksella. Matto peittää lattian kelloteltan sisällä ja luo ihanan ilmeen ja tunnelman. Kaareva katos kelloteltan edessä on tehty tukevasta puuvillakanvaasista ja se sopii telttaan. Katos suojaa sisäänkäyntiä ja tekee tilaa varastoida laukkuja, jalkineita ja muuta. Miksi et tilaisi kellotelttaa ja menisi harrastamaan glampingia tänä vuonna? Voit kokea luonnon, rentoutua tai oleskella puutarhassa ja istua nuotiolla kauniin ja mukavan kelloteltan edessä. Mistä siinä et pitäisi – uniikki TentZing® kelloteltta on täydellinen mahtavaa glampingkokemusta varten – kotona tai jossain villissä luonnossa.