Pagodi juhlateltat kaikissa ko'oissa

Pagodi juhlateltat ovat kauniita ja erityisiä.

Pagodi juhlateltat ovat kauniita, tukevia ja voivat olla vaikuttava tapahtumapaikka kaikkeen brunssista ja buffetista suureen tapahtumaan kuten häät tai yrityksen tilaisuus. Huomiota herättävällä kärkikatollaan pagodi juhlateltat erottuvat useimmista muista juhlateltoista ja luovat luonnollisen kokoontumispaikan olipa ne pystytetty puutarhaan tai muuhun paikkaan, missä ihmiset tapaavat erityisessä tilaisuudessa. Pagodi juhlateltat ovat sekä kauniita katsella että mukavia oleilla muun muassa korotetun harjakorkeuden ansiosta, joka antaa ihanan avaruuden sisällä pagodi juhlateltassa.

Pagodi juhlatelttoja kaikissa ko'oissa.

Pagodi juhlatelttoja on saatavilla 9 m² kokoisesta 100 m² kokoiseen, joten ei ole väliä mitä tilaisuutta olet isännöimässä tai järjestämässä, löydät pagodi juhlateltan, joka sopii vieraiden tai vierailijoiden määrään. Pagodi juhlateltat ovat erittäin joustavia ja voit käyttää pagodi juhlatelttaa sekä sivuseinien kanssa että ilman varjoisana kokoontumispaikkana tai sivuseinien kanssa, jotta voit luoda yksityisemmän tilan ilman häiriöitä. Miten vain haluat, pagodi juhlateltat voivat luoda hyvin erityiset puitteet ja uniikin tunnelman.

Pagodi juhlateltat kauniilla yksityiskohdilla.

Pagodi juhlateltoissa on kauniit kaari-ikkunat, jotka päästävät paljon valoa juhlateltan sisään päivällä, mutta samalla luovat hienon vaikutelman. Dancovershop.com:sta voit ostaa laajan valikoiman lisätarvikkeita pagodi juhlateltoille kuten lämmitin ja valaistus ja kaikkea, mitä tarvitset kokoontaitettavien ja pinottavien tuolien, kokoontaitettavien pöytien ja kertakäyttökattausten ja paljon muun ollessa kyseessä.