Veneteltat

Veneteltat suojaavat venettäsi talvella.

Veneteltat ovat täydellisiä suojaamaan venettäsi, kun se on maalla talvella tai vain lyhyemmän tai pidemmän aikaa. Korkeat, tukevat teltat on kehitetty monille erilaisille veneille, joita pitää varastoida kuivaan ja turvalliseen paikkaan. Venesuojat Dancoverilta ovat tilavia, jotta sinulla on täydellinen työskentely-ympäristö, jos haluat puhdistaa ja korjata venettä, kun se on kuivalla maalla. Teltan koko antaa tilaa valmistella vene sitä varten, kun on taas aika laskea se vesille.

Veneteltat suojaavat myös asuntovaunusi.

Veneteltat ovat kokonsa ansiosta myös täydellisiä asuntovaunusi ja muiden suurten ajoneuvojesi varastoimiseen. Tällä tavoin asuntovaunu on varastoitu kuivaan ja tilaa on siivoamiseen ja valmistautumiseen uuteen kauteen tien päällä. Veneteltat suojaavat asuntovaunun olosuhteilta, ja voit pitää asuntovaunun uuden näköisenä vuodesta toiseen, jos varastoit sen venetelttaan syksyksi ja talveksi.

Veneteltat ovat tilavia ja kestäviä.

Venetelttoja on eri kokoja ja malleja. Joissain tukevista veneteltoista on sinkitty teräsrunko ja tukeva 600g/m2 PVC-peite. Sinulla on runsaasti tilaa kulkea telttaan ja voit valita malleja, joissa on tilaa työskennellä veneellä talven aikana. Veneteltat toimitetaan tukevien maakiilojen kanssa, jotka turvaavat teltan, jotta voit nukkua yösi, vaikka sää olisi vähän tuulinen.

Veneteltat kevyempinä versioina.

Veneteltat ovat tukeva ja kestävä ratkaisu useimmissa tapauksissa, mutta joskus vähän vähemmän riittää. Dancovershop.com:sta voit löytää sarjan pressutelineitä veneille ja suojapeitteitä, jotka tarjoavat erinomaista suojaa veneellesi. Pressutelineet veneille ja suojapeitteet eivät ehkä suojaa venettäsi aivan samalla tavalla kuin täydet veneteltat, mutta ne tarjoavat riittävää suojaa veneellesi, jotta se on suojassa sateelta, lintujen jätöksiltä tai putoavilta lehdiltä. Rungon ja suojapeitteen valinta ei ole vain halvempaa kuin veneteltan vaan ne ovat myös helpompia pystyttää ja siirtää.