Flextents®-pikateltat

Flextent-pikateltat sekä yksityisasiakkaille että yrityksille.

Dancoverin Flextent-pikatelttoja voi nähdä kaikkialla sekä yksityisjuhlissa että yritysten tapahtumissa. Flextent-pikateltat ovat elegantti tulos vuosien innovatiivisesta tuotekehityksestä ja nykyään se on markkinoiden johtava merkki. Dancoverin Flextent-pikateltat ovat kevyitä, vahvoja ja helposti kuljetettavia ammattilaatuisia telttoja. Ne ovat täydellisiä niin yksityisasiakkaille kuin ammattilaisillekin. Roolistasi riippumatta saat korkealaatuisen pikateltan, josta voit nauttia pitkään. Teltta toimitetaan tukevassa kuljetuslaukussa, joka tekee teltan kuljetuksesta ja varastoinnista helppoa.

Flextent-pikateltat ovat saatavilla yli 1 230 yhdistelmänä.

Flextent-pikatelttoja on saatavilla eri kokoja, malleja ja värejä. Voit jopa valita teltan täydellä digitaalisella painatuksella, jotta saat täyden huomion esim. markkinoilla ja toreilla. Konservatiivisen arvion mukaan saat ei vähempää kuin 1 230 erilaista koko, väri ja malli yhdistelmää! Lisää tähän mahtavaan valikoimaan ja katso kuinka helppoa Flextent-pikateltta on pystyttää. Pienellä harjoittelulla voit tehdä sen vain 60 sekunnissa! Flextent-pikateltat eivät ole vain helppoja pystyttää, vaan ne ovat myös helppoja varastoida sekä kuljettaa, ja ne ovat täydellisiä lukemattomiin tarkoituksiin vuoden ympäri. Kun ostat Flextent-pikateltan Dancoverilta, voit valita vaikuttavasta valikoimasta, saat nopean toimituksen ja ammattilaisten neuvoja helposti Dancovershop.com:issa.

Flextent-pikateltat tarjoavat innovaatiota ja toimivuutta.

Flextent-pikateltat ovat korkealaatuisia, kevyitä ja kuljetettavia suojia sekä täydellisiä toreille, markkinoille, juhliin, tapahtumiin ja paljon muuhun. Missä vain haluat suojaa auringolta tai sateelta, kuljetettava ja muunneltava Flextent-pikateltta tulee olemaan kätevä – jopa rannalla tai piknikillä. Monet edut ovat syy siihen, että Dancoverin Flextent-pikateltat ovat mittapuu pikateltoille kaikkialla Euroopassa. Korkea laatu, mukautuvuus ja laaja henkilökohtainen neuvonta ja palvelu ostosten yhteydessä vain lisäävät Dancoverin Flextent-pikateltan valtavaa suosiota. Onko sinulla kysymyksiä koskien Flextent-pikatelttaamme? Ota yhteyttä pikatelttojen asiantuntijaamme dancovershop.com:issa puhelimella, sähköpostilla, Skypen tai Chatin kautta.